A napokban kivittetek babatokat setalni?
Mi már lassan 1 hete nem tudunk kimenni, olyan borzasztó szél van, megállás nélkül. Talán tegnapelőtt volt 15 perc, amikor kiraktam babakocsiba, addig kiteregettem, de tele lett a pelus, így bejöttünk.
Ma már úgy tűnt, mehetünk, de mire felébredtek a gyerekek (a szomszédokkal mentünk volna), eleredt az eső. :(
4 hetes a pici fiam.
Mi voltunk!
Ma is voltunk már (most is kint alszik a teraszon), meg tegnap este is voltunk triciklizni is. De itt nem volt akkora veszett nagy szél, hogy ne merjünk kimozdulni.
én is meg akartam kérdezni :-)
nem vittük sétálni már több napja kizárólag a szél miatt, viszont az autóshordóban tegnap kimozdultunk vásárolni, ami minden oldalról be volt takarva (6 hetes még csak a kisfiam)
21 és 2hónapos gyerkőcökkel ma nem megyek ki, de a héten folyton úton voltunk.
Szél nincs, de van 10000rem rá, hogy ha csak az udvarig elindulunk szrrá is ázunk, olyan az ég. Arra vár, hogy kimenjünk(baromi fáradt és nyűgös vagyok ráadásul) Ettől a szr időtől jó ha 3órát aludtunk éjje:(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!