Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy szoktassam le a majd 22...

Hogy szoktassam le a majd 22 hónapos kisfiamat a NUK-os 2-es cumiról?

Figyelt kérdés
Azt a cumit 18 hónapos korig, de a 3-as méret iszonyú nagy, nem fogadja el. Próbálkoztunk más márkájú cumival is, de hiába, nem kell neki.Igazából az lenne a legjobb, ha már nem cumizna. Ősszel szeretném bölcsibe vinni és nagyon jó lenne ha addigra már nem cumizna.Hogyan szoktassam le róla?
2011. ápr. 15. 09:54
 1/4 anonim ***** válasza:

2 éves lányom is ezt a fajtát "használja".Ne erőltesd a nagyobbat,ha nem fogadja el.Dm-es 3-ast is megpróbálhatod(nem olyan drága,ha mégsem kell neki.De nem sokkal nagyobb,mint a 2-es Nuk,egy próbát megér).

Amúgy ha nagyon ragaszkodik a cumihoz,akkor nem venném el a helyedben.Problémát okozhat,ha korán veszed el tőle.Max. korlátozd a cumizást alvásidőkre.

Közösségben egy idő után ciki lesz neki,ha csak ő fog cumizni.

2011. ápr. 15. 10:07
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!Dm-es cumit vettünk,de nem kellett neki,azt a kezébe fogdossa, de nem kapja be.
2011. ápr. 16. 12:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Az én 20 hónapos kislányom is 2-es cumiból issza a vizet és a teát, csak nekünk MAM van, nem NUK. Szerintem ne vedd el tőle, a 3-as méretet általában a sűrűbb tápszerhez, vagy híg főzelékhez használják.

Az én kislányom 2 hét múlva kezdi a bölcsit és nem tudom addig leszoktatni róla. Főleg azért mert rendszerint cumisüveggel alszik el már kiskora óta. Napközben viszont egyre gyakrabban elfogadja az aventes varázsitatót. Azzal viszont ugyanaz a bajom, mint a pohárral. Iszik belőle és utána rögtön kifolyatja a szájából a vizet.

Kitartás, mindenki megtanul előbb-utóbb pohárból inni :)

2011. ápr. 25. 12:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Most hogy elolvastam újra látom, hogy rendes cumiról van szó :)))
2011. ápr. 25. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!