Hogy szoktassam le a majd 22 hónapos kisfiamat a NUK-os 2-es cumiról?
2 éves lányom is ezt a fajtát "használja".Ne erőltesd a nagyobbat,ha nem fogadja el.Dm-es 3-ast is megpróbálhatod(nem olyan drága,ha mégsem kell neki.De nem sokkal nagyobb,mint a 2-es Nuk,egy próbát megér).
Amúgy ha nagyon ragaszkodik a cumihoz,akkor nem venném el a helyedben.Problémát okozhat,ha korán veszed el tőle.Max. korlátozd a cumizást alvásidőkre.
Közösségben egy idő után ciki lesz neki,ha csak ő fog cumizni.
Az én 20 hónapos kislányom is 2-es cumiból issza a vizet és a teát, csak nekünk MAM van, nem NUK. Szerintem ne vedd el tőle, a 3-as méretet általában a sűrűbb tápszerhez, vagy híg főzelékhez használják.
Az én kislányom 2 hét múlva kezdi a bölcsit és nem tudom addig leszoktatni róla. Főleg azért mert rendszerint cumisüveggel alszik el már kiskora óta. Napközben viszont egyre gyakrabban elfogadja az aventes varázsitatót. Azzal viszont ugyanaz a bajom, mint a pohárral. Iszik belőle és utána rögtön kifolyatja a szájából a vizet.
Kitartás, mindenki megtanul előbb-utóbb pohárból inni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!