Mikor kell a babátok? Ha felkelt vissza alszik még? És ha nem akkor mikor alszik el leghamarabb?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 15. 07:35
11/14 A kérdező kommentje:
Csak rossz,mert tudod nem akarom össze-vissza altatni sem,ügyes kisfiú mindig jelzi nekem ha neki ez most nem kell vagy ha éppen ezt és azt akarja.Végül is Ő tudja mi az igénye.Most pl nem bírta tovább nyöszörgött,betettem a kiságyba,már nincs besötétítve,és alszik.Nem tudok neki mit csinálni.Inkább a délutáni alvásnál lenne jó ha többet aludna,mert több energiája lenne estig,de egyszerűen nem.3xeszik tápszert (220ml)ebéd és uzsonna kiváltva.
2011. ápr. 15. 08:28
12/14 A kérdező kommentje:
Az lenne a jó,ha most aludna annyit(kb 1órát),hogy azzal bírja ebédig és utána hátha többet aludna kicsit.
2011. ápr. 15. 08:32
13/14 anonim válasza:
6kor fürdetés, 7kor már alszik van h előbb. Reggel 5-6 között kel. Ha később fektetjük le, mert vmi közbe jön akkor később is kel. Nem alszik vissza majd csak olyan 10óra körül, 9hónapos múlt
14/14 anonim válasza:
Én nem foglalkoztam soha az órával, ha álmosnak látom, akkor megciciztetem és ha elalszik akkor alszik ha nem akkor majd később megpróbáljuk, nem kell túlparázni... Majd alszik ha álmos és annyit alszik amennyi neki kell, nem kell erőltetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!