Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tejföllel habarni 9 hónaposnak?

Tejföllel habarni 9 hónaposnak?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 13. 10:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Az én fiam, kapott olyan ételt amiben tejfölös habarás volt. Persze ez nem minden napos. A legtöbben még korainak fogják tartani.
2011. ápr. 13. 10:55
 2/7 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam 10 hónapos és már kapott, és pont ma is olyat fog enni. Persze nálunk sem minden nap! :)
2011. ápr. 13. 10:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Én csak 10 hónapos korától adtam tejfölös habarással készült főziket kisfiamnak, addig natúr joghurtot használtam.
2011. ápr. 13. 11:17
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen, én adtam így főzeléket neki.
2011. ápr. 13. 12:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia,én még nem habartam tejföllel a kislányomnak ilyenkor.Krumplival,vagy rizzsel sűrítettem és arra is figyeltem,hogy lehetőleg úgy variáljam a dolgokat,hogy ízletes végeredményt kapjak.Viszont tettem már bele,ugyan nem napi rendszerességgel sajtot,ill. tojás sárgáját is.
2011. ápr. 13. 12:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Én joghurttal habartam.
2011. ápr. 13. 13:37
 7/7 anonim ***** válasza:
9,5 hós volt a lányunk, amikor tejföllel habart főzeléket kapott, semmi baja nem lett, de ügyeltem rá, nem is evett nagy adagot.
2011. ápr. 13. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!