Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 év körüli babátokon, szokott...

1 év körüli babátokon, szokott lenni kék folt?

Figyelt kérdés
Ma néztem hogy kislányom lábszárán van 3 kis kékfolt.Ugye ez ilyen korban előfordul?Még nem jár egyedül,a bútorok mentén lépeget,álldogál stb.
2011. ápr. 12. 19:09
1 2
 1/11 anonim válasza:
Meg is adtad a választ.
2011. ápr. 12. 19:24
 2/11 anonim ***** válasza:
Persze előfordul, sőt a lányom mikor kezdett lépegetni egyedül 11 hónaposan, sokat esett, meg amikor már ment egyedül, akkor is. Púp is lett a fején, így ott is volt már kék folt. Ez előfordul náluk.
2011. ápr. 12. 19:24
 3/11 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy annyi hülyeséget összeolvasok ,különböző betegségekről,és van olyan ami ugye igy kezdődik.De el hesegetem ezeket a gondolatokat.Köszi a válaszokat!
2011. ápr. 12. 19:28
 4/11 anonim ***** válasza:

Aranyos ahogy aggódsz.

Néhanapján a gyerekem olyan mint aki egy kiadós kocsmai bunyóban volt. Esnek kelnek, ez a korszak erről szól.

Lesz még kékebb-lilább, ne aggódj.

2011. ápr. 12. 20:42
 5/11 anonim ***** válasza:

Hajajj, szokott ám. :) Púp is volt egyszer a buksin, hogy csatlakozzam...

10 hónapos, bútorok mentén szaladgál.

2011. ápr. 12. 20:53
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszi,aranyosak vagytok:-)))Tényleg hülyeséget kérdeztem:-)
2011. ápr. 12. 21:08
 7/11 anonim ***** válasza:
Igen. :)
2011. ápr. 12. 22:06
 8/11 anonim ***** válasza:
Éppen fürdésnél számoltam a 13 hós lányom foltjait. A bal térdén 4, a jobb sípcsonton 2, a homlokán 2 lila és egy piros púp. És még biztos voltak titkos foltok is, amiket már nem láttam. Úgyhogy ne aggódj, lesz az még több is! (A lányom már szalad.)
2011. ápr. 12. 22:10
 9/11 anonim ***** válasza:
Ajajj!:)) Persze.:))
2011. ápr. 13. 00:07
 10/11 anonim ***** válasza:

:))

13 hónapos lányom detto! Mikor voltunk az 1 éves státuszon, félve vetkőztettem, mert úgy nézett ki, mint akit vernek. Hála az égnek, állandóan sok "munkában" lévő típus. :)) Bár reménykedem, hogy nem olyan lesz, mint én. Észre sem veszem, hogy oda koppanok valahová, csak azt, hogy combom, alkarom kék foltos.

Nyugi! Egészséges kis örökmozgód van!

Jó egészséget nektek :)

2011. ápr. 13. 05:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!