1 év körüli babátokon, szokott lenni kék folt?
Figyelt kérdés
Ma néztem hogy kislányom lábszárán van 3 kis kékfolt.Ugye ez ilyen korban előfordul?Még nem jár egyedül,a bútorok mentén lépeget,álldogál stb.2011. ápr. 12. 19:09
2/11 anonim válasza:
Persze előfordul, sőt a lányom mikor kezdett lépegetni egyedül 11 hónaposan, sokat esett, meg amikor már ment egyedül, akkor is. Púp is lett a fején, így ott is volt már kék folt. Ez előfordul náluk.
3/11 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy annyi hülyeséget összeolvasok ,különböző betegségekről,és van olyan ami ugye igy kezdődik.De el hesegetem ezeket a gondolatokat.Köszi a válaszokat!
2011. ápr. 12. 19:28
4/11 anonim válasza:
Aranyos ahogy aggódsz.
Néhanapján a gyerekem olyan mint aki egy kiadós kocsmai bunyóban volt. Esnek kelnek, ez a korszak erről szól.
Lesz még kékebb-lilább, ne aggódj.
5/11 anonim válasza:
Hajajj, szokott ám. :) Púp is volt egyszer a buksin, hogy csatlakozzam...
10 hónapos, bútorok mentén szaladgál.
6/11 A kérdező kommentje:
Köszi,aranyosak vagytok:-)))Tényleg hülyeséget kérdeztem:-)
2011. ápr. 12. 21:08
8/11 anonim válasza:
Éppen fürdésnél számoltam a 13 hós lányom foltjait. A bal térdén 4, a jobb sípcsonton 2, a homlokán 2 lila és egy piros púp. És még biztos voltak titkos foltok is, amiket már nem láttam. Úgyhogy ne aggódj, lesz az még több is! (A lányom már szalad.)
10/11 anonim válasza:
:))
13 hónapos lányom detto! Mikor voltunk az 1 éves státuszon, félve vetkőztettem, mert úgy nézett ki, mint akit vernek. Hála az égnek, állandóan sok "munkában" lévő típus. :)) Bár reménykedem, hogy nem olyan lesz, mint én. Észre sem veszem, hogy oda koppanok valahová, csak azt, hogy combom, alkarom kék foltos.
Nyugi! Egészséges kis örökmozgód van!
Jó egészséget nektek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!