Miért csinálhatja ezt a babám? (bőv. Lent)
Figyelt kérdés
9 hónapos babám mostanában alvás előtt rázza a kis fejét jobbra-balra és így alszik el.én mindig oldalra fordítom,hogy ne csinálja és aludjon el úgy(kisebb-nagyobb sikerrel)párom öccse is sokáig (16éves koráig) csinálta ezt.mitől lehet ez?mással is előfordult már ilyen?mit tegyek ellene?(nem mindig csinálja ezt,de előfordul kb. minden másnap)2011. ápr. 9. 14:58
1/5 anonim válasza:
altatja magát. Próbálj neki cumit adni, sajnos jobb ötletem nincs. Én úgy tudom, elég gyakori dolog ez, nem gáz szerintem.
2/5 A kérdező kommentje:
cumival alszik,de mindig egyedül aludt el,kiskora óta-nem ringattam.lehet,hogy ez miatt?
2011. ápr. 9. 15:04
3/5 A kérdező kommentje:
ja, és ezt olyan 1 hónapja csak el,most lassan 10 hónapos lesz.várok válaszokat,köszönöm
2011. ápr. 9. 15:05
4/5 anonim válasza:
tegnap olvastam a babánk édes álma c. könyvben erről, hogy bizonyos babák ritmikus mozgásokkal altatják magukat. ez egy korszak, el fog múlni. ilyen példákat írtak: némelyik gyerek az ágytámlához ütögeti a fejét, némelyik négykézláb hintázik, vagy mozgatja a fejét, mint a tiéd, van olyan, aki a lábait dobálja ritmusosan vagy ütöget vmit a kezével. normális dolog ez, nem lesz gond, majd kinövi.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,de,mint írtam,párom öccse 16 éves koráig csinálta...ezért aggódom :(
2011. ápr. 9. 16:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!