Mi mindent vigyek 1 éves kislányomnak a strandra? Mikre lesz szükség?
Úgy értem hogy mit tergyek alá ha elalszik a pléden, mit hogyan tároljak, ennivalóit, mik azok a praktikus dolgok amikre mindenképpen szükségem lesz?????
Köszönöm szépen!!!!! :)))))
Csak arra gondoltam hogy nem túl kemény ott neki a földön???
Köszönöm szépen a válaszod, aranyos vagy!!! :))
Mi még csak egyszer voltunk "strandon", akkor 8 hónapos volt a fiam, és a babakocsiban aludt. Arra rá tudtam húzni a szúnyoghálót. Én nagyon félek a darázscsípésektől.
Nyáron megyünk nyaralni, még nem tudom, hogy babakocsival megyünk e a strandra, de tuti, hogy nem egész napos strandolás lesz. Egyébként a fű nekünk sem kemény, nekik meg főleg nem (legalábbis az én fiamból kiindulva a kemény kókuszmatraca után)
Hűtőtáska mindenképp, akár a vizet is lehet benne hűteni, vagy ha nem, akkor teát vigyél, az nem baj, ha felmelegszik. De a kajáknak mindenképp kell. A bébiételt meg tudod melegíttetni, igaz ha te főzől és beteszed egy edénybe gondolom azt is megmelegítik bármelyik kajázósnál.
Váltó fürdőgatya vagy úszópelus, ha kijön a vízből ne a vizesben legyen. Törölköző, naptej, sapi, fehér póló, napsátor (az a feles, ami alá be lehet bújni), homokozókészlet, hirtelen ennyi jutott az eszembe. De akár ha van esetleg utazóágyatok, azt is lehet vinni, abban tud aludni a gyerkőc és még árnyékot is tudsz rá csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!