1 éves a kislányom és olyan rosszul eszik még mindig szopizna! Legjobban a tejtermékeket szereti! Agódom most nem is hizzot 1 hónap alatt semmit! Normális ez?
Figyelt kérdés
2009. febr. 28. 18:46
1/4 anonim válasza:
Kedves anyuka,nem kell aggodj!!Az én lányom 13hó.s és csak 4 foga van,szoval most bujik a többi és nem eszik,és amit megesz azt mind lejárja.Amugy még szopik,jó a közérzete,boldog,kiegyensúlyozott.Nem hizik mert lemozogja.És ez normális.
2/4 anonim válasza:
Hát én is aggódom. Kislányom 13 hónapos és CSAK(!) szopizik. Egyedül a joghurtot és a sajtot eszi meg, de azt meg minek, annál az anyatej jobb..
3/4 anonim válasza:
Ja még annyit, hogy az én kislányom nem jár még kapaszkodva sem, ez normális? Én emiatt sokkal jobban aggódom.
4/4 anonim válasza:
Ha pohárból tud inni próbáld meg az őszibarack-alma bébiételt (az én lányom 13 hós és kb csak ezt és a vaníliás bébidesszertet eszi meg)pohárból adni úgy, hogy esetleg őszilével hígítod, hogy folyékonyabb legyen. Az én lányom fogyott is, voltunk dokinál, gasztroenterológusnál, de szerintük semmi baja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!