Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor kezd mászni a baba?

Mikor kezd mászni a baba?

Figyelt kérdés
2 nap múlva lesz 8 hónapos a kisfiam és még kúszni sem tud. Aggódjak?
2011. ápr. 7. 14:16
 1/5 anonim ***** válasza:

Minden baba máshogy fejlődik. Ezt a két videót nézd meg, biztosan találsz benne jó ötletet, hogyan segítheted a babádat. http://www.youtube.com/watch?v=R9rQkpT94DE&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=nRME1hQuvws&feature=related

2011. ápr. 7. 14:19
 2/5 anonim válasza:
Szerintem nem kell aggódnod. Az én kislányom pár nappal fél éves kora előtt kezdett el mászni, 8 hónaposan állt. De az unokanővére mindent sokkal később kezdett el. Baba függő.
2011. ápr. 7. 14:32
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Az enyém meg 3 nap múlva lesz 8 hónapos -:)).

Ő sem kúszik, mászik, csak forog.

Én aggódom egy picit, mert a 2 nagyobb ilyenkor már mászott.

Itt olvasgattam, hogy van akinek 10 hónapos korban kezdődött ez a mozgási forma.

Kedden viszem méretni, akkor rákérdezek a védőnőnél, kell-e fejleszteni?

2011. ápr. 7. 14:35
 4/5 anonim ***** válasza:

Az én fiam 9,5 hónaposan kezdett mászni! Kúszni soha nem is kúszott úgy igazán. Inkább csak hátrafele evickélt!

Nem kell még aggódnod!

2011. ápr. 7. 14:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Az egyik válaszoló sorstársad vagyok.

Voltunk a babámmal konduktornál, aki szerint már ”régen” el kellett volna hoznom.

Megállapította, hogy gyenge a karja és a csípője a babámnak, ezeket kell erősíteni. Bemutatta a gyakorlatokat (én jegyzeteltem), itthon is csinálnunk kell a feladatokat. Május legvégén lesz a kontroll.

Majd meglátjuk…

2011. ápr. 19. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!