Szerintetek milyen lehet ez a fa 3in1 etetőszék? (Hintaló, asztal, etető)
A keménységre van megoldás: párna
Viszont az én 8 hónapos lányomnak biztos nem lenne megfelelő: Már stabilan ül, felül magától. Van egy hintaszéke, ami csak derekánál van bekötve, és állandóan a földet szeretné elérni, így mindig fejjel lefelé lóg ki belőle, persze nem esik ki, de neki ez tetszik. Az etetőszékével már más a helyzet, az a vállait is lefogja. Én nem ültetném olyan székbe, amiben nincs biztonsági öv, nem fogja le a vállát is.
Az jó, hogy több funkciós, és strapabíró. Viszont háttámlát nem lehet állítani, lábtartója nincs. Nem hinném, hogyannyira nehéz lenne takarítani, viszont olyan könnyen meglátszik rajta a fognyom:D Az látszik, hogy strapabíró, és tetszik, hogy egyenes vonalban van, úgy értem nekünk olyan van, aminek a lába előre hátra terpeszkedik, és baromira utálom, hogy csak oldalról tudom kényelmesen etetni a lányomat, mert nem tudok közel menni a székhez teljesen. Ha lehet olyan párnát kapni hozzá, ami megfelelően rögzíthető hozzá, és tartalmaz biztonsági övet, akkor lehet megvenném jó áron. Persze nagyobb gyereknek már nem kell biztonsági öv, de egy év alatt szerintem mindenképpen.
Igen, az igaz, azt hiszem, a biztonsági öv nálunk is elkélne - hasonló okból, mint nálatok..:)
Az ikeás régi etetőszékeket dícsérték nagyon, de már nem kapható az a klasszikus fehér, helyette ez van. Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!