A Chipolino Optima rázós a babának?
Nekünk ugyan nem Optima van, hanem Futura VIP, de ahogy nézem "kísértetiesen" hasonlít az Optimára:
Szóval a Futurának tudom hogy van nagy rugó a hátsó kerekén, de azt hiszem látszik is valamelyik képen ha kinagyítod!
Én nagyon szeretem ezt a kocsit, mi is terepen használjuk. Toltam már földúton is anyósoméknál. Persze valamennyire ugrál, mert azért hepe hupás föld úton nem fog egy kocsi sem siklani, de a fiam nagyon jókat alszik benne!
Én meg azért szeretem, mert nagyon könnyű irányítani, egy kézzel is lehet vele manőverezni!
Szia!
Nekünk ilyen van, Én őszintén szólva nem nagyon szeretem, mert a nagy kereke miatt - ami tök jó lesz télen - nehéz navigálni, és mivel tömör kerekei vannak, ezért bizony rázkódik szegény gyerek ha göröngyös az út. Vegyetek inkább felfújható kerekűt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!