Mit szedhetek vagy csináljak ha nagyon nagyon hullik a hajam? Szoptatok
Figyelt kérdés
2009. febr. 27. 21:17
1/7 anonim válasza:
E vitamin esetleg segíthet, de ha nem az sem gond, majd ha már nem szoptatsz elmúlik, ha pedig mégis tovább hullik akkor orvoshoz kell menni, mert ott hormongondok lehetnek.
2/7 anonim válasza:
bánfi sampon hogy vitaminnal ápoljad
3/7 A kérdező kommentje:
Anyira zavar mert mindenhol csak az én hajamat látom. A c vitamin az mijen hogy kell szedni az nem tesz semmit ha szopizunk
2009. febr. 27. 21:26
4/7 anonim válasza:
A c-vitamin az immunrendszerre hat, nem a sejtekre.
Az e-vitamin sejtmegújító napi 1 szem.
Szülés után természetes, hogy a szervezet eldobja pl a hajat, mert már nem törekszik a megtartásra, hiszen nem kell megtartania a babát sem,így a haj is hullik a köröm is gyorsabban nő stb..
5/7 anonim válasza:
Állítólag nincs köze a szoptatáshoz, hanem a hormonok ürülnek ki a szervezetedből, ezért van. Nekem is hullott több mint egy hónapig, rémisztően!Nem szedtem semmit, mert mondták, hogy nem érdemes. 4hónapos körüli volt a baba. Aztán egyszer csak magától abbamaradt. Most 8 hónapos és még mindig szoptatok.
6/7 anonim válasza:
Szia!
Nekem 4 hónap szoptatás után kezdett el csomóban hullani, a normál hajhullásnál kb. 50-szer több hajszál jött ki. Nagyon el voltam keseredve.... Próbáltam mindent, de a védőnőm szerint a hormonok a felelősek. Türelem, idővel megszűnik. Nekem elég sokáig tartott (3 hónap), de utána teljesen rendbe jött. Rengeteg új hajam van:)!
7/7 anonim válasza:
Szia! En 6 honapja szoptatok, es szules utan kb 2 honappal kezdett el nagyon hullani, mindenhol az en hajam van :(((. Szedek Elevitet is mar terhessegem eleje ota, de hiaba, ugy latszik, a hormonok a felelosek a hajhullasert...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!