Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit szedhetek vagy csináljak...

Mit szedhetek vagy csináljak ha nagyon nagyon hullik a hajam? Szoptatok

Figyelt kérdés
2009. febr. 27. 21:17
 1/7 anonim ***** válasza:
E vitamin esetleg segíthet, de ha nem az sem gond, majd ha már nem szoptatsz elmúlik, ha pedig mégis tovább hullik akkor orvoshoz kell menni, mert ott hormongondok lehetnek.
2009. febr. 27. 21:19
 2/7 anonim ***** válasza:
bánfi sampon hogy vitaminnal ápoljad
2009. febr. 27. 21:20
 3/7 A kérdező kommentje:
Anyira zavar mert mindenhol csak az én hajamat látom. A c vitamin az mijen hogy kell szedni az nem tesz semmit ha szopizunk
2009. febr. 27. 21:26
 4/7 anonim ***** válasza:
66%

A c-vitamin az immunrendszerre hat, nem a sejtekre.

Az e-vitamin sejtmegújító napi 1 szem.

Szülés után természetes, hogy a szervezet eldobja pl a hajat, mert már nem törekszik a megtartásra, hiszen nem kell megtartania a babát sem,így a haj is hullik a köröm is gyorsabban nő stb..

2009. febr. 27. 21:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Állítólag nincs köze a szoptatáshoz, hanem a hormonok ürülnek ki a szervezetedből, ezért van. Nekem is hullott több mint egy hónapig, rémisztően!Nem szedtem semmit, mert mondták, hogy nem érdemes. 4hónapos körüli volt a baba. Aztán egyszer csak magától abbamaradt. Most 8 hónapos és még mindig szoptatok.
2009. febr. 27. 22:39
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem 4 hónap szoptatás után kezdett el csomóban hullani, a normál hajhullásnál kb. 50-szer több hajszál jött ki. Nagyon el voltam keseredve.... Próbáltam mindent, de a védőnőm szerint a hormonok a felelősek. Türelem, idővel megszűnik. Nekem elég sokáig tartott (3 hónap), de utána teljesen rendbe jött. Rengeteg új hajam van:)!

2009. febr. 27. 22:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia! En 6 honapja szoptatok, es szules utan kb 2 honappal kezdett el nagyon hullani, mindenhol az en hajam van :(((. Szedek Elevitet is mar terhessegem eleje ota, de hiaba, ugy latszik, a hormonok a felelosek a hajhullasert...
2009. febr. 28. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!