Iker babákhoz, ha egy ágyban alszanak, használható 1 db dupla légzésfigyelő?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 4. 14:30
1/6 anonim válasza:
Használható, de nem fog jelezni, ha netán az egyik elfelejtene levegőt venni, mert közben érzékeli a másik babát is.
2/6 anonim válasza:
Egyetértek az első válaszolóval. Ha légzésfigyelőt akarsz használni altasd őket külön ágyban!
3/6 anonim válasza:
Egyetértek. Ráadásul az együtt alvás sem biztos, hogy túl praktikus. Egy idő után zavarni fogják egymást ám!
4/6 anonim válasza:
Én is terveztem ilyet az elején, aztán külön ágyat vettünk, két hete meg külön szobába kellett őket költöztetni, mert zavarták egymást.
8 hósak
5/6 anonim válasza:
Mi kapásból külön ágyba altattuk őket, de az elején napközben egy ágyban aludtak. Úgyhogy én is inkább azt mondom, hogy külön ágyuk legyen.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nekem csak egy lányom van, viszont árulom a légzésfigyelőnket, és ezt kérdezték. Én is így gondoltam, kicsit utánaolvastam, és valóban egész matracos mozgást, légzést észlel, így igazatok van, nem fog jelezni, ha az egyik kicsi lélegzik a másik pedig nem!
2011. ápr. 5. 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!