Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 7 hónapos kisfiam csak hátról...

7 hónapos kisfiam csak hátról hasra fordul?

Figyelt kérdés
Ez baj lehet. Pedig tudja csinálni a másikat is, 1-2 hónappal ezelőtt azt csinálta1-2 szer, de azóta egyszer sem. Miért lehet?
2011. ápr. 4. 10:38
 1/5 kisnita ***** válasza:

Szia!

Nem szereti csinálni és kész. Nem baj az. A lényeg, hogy meg tudná csinálni ha akarná mert már meg csinálta. Ne aggódj ezen, semmi probléma nincs :) Ha már 1x visszafordult hasról hátra akkor ki is pipálhatod.

2011. ápr. 4. 10:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Lustika.A fiúk lustábbak, kényelmesebbek(vajon miért is),az én fiaim is későn értek,ne ijedj meg.
2011. ápr. 4. 10:46
 3/5 anonim ***** válasza:

1 éves a lányom. Kicsit lusta ő is. 11 hónaposan kezdett mászni, 10 hónaposan ült fel, 8 hónaposan kezdett forogni hátról hasra. Hasról hátra a mai napig nem fordul. Voltunk Dévény tornán vele, semmi baja.

Szerintem nálatok sincs semmi gond. Majd nődögél és megcsinálja ezt is. Hagyjál neki időt.

2011. ápr. 4. 13:28
 4/5 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm a válaszaitokat!
2011. ápr. 4. 14:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Az én lányom is pont ezt csinálta. 1x2x csinálta, aztán nem. Már aggódtam, de 7,5 hósan elkezdett tobbmindent egyszerre - kúszni, mászni, fordulni is itt-ott. Sot ha hason aludt, nagyon sokig éjjel sírt, s meg kellett ot fordítanom, mert o nem akart magától - pedig tudott. Úgyhogy ne aggódj!
2011. ápr. 4. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!