Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8hós babás anyukák! Mennyit...

8hós babás anyukák! Mennyit alszik a babátok nappal és éjszaka?

Figyelt kérdés
nekem d.e.:1,5-2 óra d.u.:1,5-2óra.Este is elalszik könnyen,de éjfél után jobb esetben hajnalban mindíg felébred és nem hajlandó visszaaludni.minimum 1-1,5 órát felvan.Van valalmi tippetek hogy mit tehetnék hogy jobban aludjon?
2011. ápr. 3. 20:33
 1/6 anonim ***** válasza:
nem lehet,hogy éhes éjjel?mi 9 hósak vagyunk,ugyanez a felállás az alvást illetően,mint nálatok.de éjjel/hajnalban felkel enni és amint lecsúszott az utolsó korty,már alszik is :)))nem kelt fel enni mindig,de nemrég állítólag megugrott a fejlődésben és ilyenkor azt monják,kell neki a táplálék-akár-éjjel is
2011. ápr. 3. 20:49
 2/6 anonim ***** válasza:

nappal 4-5 alkalommal alszik 20-30 percet

éjjel este 10- után alszik el reggel fél9-9 ig alszik

2011. ápr. 3. 21:27
 3/6 A kérdező kommentje:
De éhes!Meg is eszi az adagját éjszaka is.Meg utána még ha szomjas teát is adok neki.
2011. ápr. 3. 21:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Enyém vagy kétszer 1,5-2 órát alszik, vagy 3x 1 órát körülbelül. Azt vettem észre, hogy a nappali alvásától, és a vacsora mennyiségétől is független, hogy éjszaka hogy alszik. Este kb 9-től reggel 8-ig alszik, éjféltől vagy kettőtől 3 óránként kel enni, reggel 6-7 körül pedig már elég éber szokott lenni, de azzal tudom kihúzni a kelést, hogy mellettem fekve szoptatom meg, amibe még vissza szokott aludni. Ha nem így lenne, tutira hamarabb kelne.
2011. ápr. 3. 22:13
 5/6 anonim ***** válasza:

8 hós. Este 8-9-tôl reggel fél7-fél8-ig alszik. Néha felkenôdik a rácsra, vagy pár percet beszélget, de úgy 90%-ban magától visszaalszik szépen kb. 2 és fél-3 hónapos kora óta, úgyhogy nagyon rendes gyerek :)

Napközben viszont egyre kevesebbet alszik: fél órát délelôtt, ebéd után egy-másfél órát, délután fél órát vagy semmit.

2011. ápr. 4. 04:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Az enyémek 9 hósak múltak, nagyon ritka mikor délelőtt alszanak. Délután is kb 1,5 órát hajlandóak aludni. 1/2 8-8 körül alszanak el este és reggel 1/2 8-ig alszanak. Éjszaka nem kelnek fel már 4 hónapos koruk óta.
2011. ápr. 4. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!