Melyik a jobb? Stokke vagy Bugaboo szett?
Figyelt kérdés
A Stokke mindennel együtt (autósülés,napernyő,pelenkázótáska,pohár-,cumisüvegtartó,lávzsák,babakocsi) 448.900 Ft-ba kerülne.
A Bugaboo pedig 350.000-be (babakocsi,pohártartó,napernyő,lábzsák,táska).
Tudom,nem ezek a legolcsóbb babakocsik...
2011. ápr. 3. 15:40
11/16 anonim válasza:
Nem értem miért fáj egyeseknek, hogy valakinek van pénze egy tuti babakocsira. Nekem sajnos csak 5000 Ft-ot volt egy használtra, de szívok is vele rendesen. Szerintem elég jó mindkető. Szerintem cumisüvegtartósat vegyél, meg ha már ennyit költesz rá, akkor mindenképpen a jobbat és jobbnak tűnik a Stokke.
12/16 anonim válasza:
Nekünk Concord volt,imádtam.De a Stokke-ra szavazok :)
13/16 A kérdező kommentje:
Nem azért kell ilyen babakocsi,hogy villogjak vele,mert azt megtudnám tenni a babakocsi nélkül is,de mindegy...
Szeretném biztonságban tudni a picimet,ezért akarok ilyen babakocsit.
Egyébként meg hogyha megtehetjük,az miért gond másoknak?Ha mondjuk a számlákat nem tudnánk fizetni,akkor nem vennénk ilyet...
2011. ápr. 7. 13:24
14/16 anonim válasza:
Ez kb olyan, hogy miért vegyek BMW-t, ha a Suzuki is gurul... Ízlések és pofonok, pénztárcák és igények. Ez az élet minden területén így működik.
15/16 anonim válasza:
Bugaboo!!!!! Nekem Camelon van, imádjuk!
A Stokke olyan mintha egy irodai széken tolnád a gyereket! Undorító! :DDD
16/16 anonim válasza:
Stokke evo!!!, maxi cosi, quinny és bugaboo után most dec elején vettem a 8 hós fianak egyet,de klasszisokkal kiválóbb, mint a többi nagy márka drága kocsija.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!