Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyós, születésnap-kérdés!...

Anyós, születésnap-kérdés! Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
A héten lesz a kisfiam első születésnapja. Úgy gondoltam, hogy mivel hétköznapra esik, aznap felköszöntjük én meg az apja, és hétvégére áthívjuk a nagyszülőket. Ezt többször mondtam a férjemnek, aki minden alkalommal egyetértett. Erre tegnap azt mondja, hogy szólt az anyja, átjön aznap, olyan 3 körül, amikor természetesen a férjem itthon sincs. Azért bosszant, mert én kifejezetten megkértem az anyukámat, hogy aznap semmiképpen ne jöjjenek át, mert meghitten, szűken ünnepelnénk az első szülinapot, valamint anyós már hónapok óta felénk se nézett, utoljára januárban látta az unokáját, akkor is mi vittük át a gyereket. Miért pont most akar itt lenni? Ti mit tennétek? szólnátok anyósnak, hogy ne jöjjön?
2011. ápr. 3. 14:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Hívd fel. Mondd meg neki, hogy sajnos a férjednek kiment a fejéből, hogy aznapra már programot szerveztetek, így szépen megkéred, tegyétek máskorra a látogatást. Apropó, ezennel meghívod hétvégére, amikor is a szülinapot tartjátok. Ha így tálalod, biztos nem fog megsértődni.
2011. ápr. 3. 16:44
 12/17 anonim ***** válasza:
48%
nem olvastam végig a kommenteket, de én hagynám, hadd jöjjön, de ugyanakkor szólnék, hogy vasárnap ugyanúgy várjátok őt, mikor a többieket. Ha akar, jöjjön kétszer.
2011. ápr. 3. 16:58
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Vagy hívd fel és mond meg neki hogy csak hétvégén jöjjön vagy szervezd át a bulit és legyen ott mindenki(anyós és a te szüleid és ti) a születésének a napján.
2011. ápr. 3. 19:06
 14/17 anonim ***** válasza:
80%
Ne hagyd ,agad, hívd fel és mond meg , hogy hétvégén tartjátok a szülinapot. Tapasztalat ne hagyd magad. Mi karácsonykor jártunk így. Párommal 10 éve vagyunk házasok, kislányunk tavaly született vagyis első karácsonyunk volt együtt. Anyósom kitalálta, hogy a szentestét töltsük náluk, ne is főzzek aznap. majd eszünk náluk. Hozzáteszem soha nem voltunk együtt a 10 év alatt szentestén. Ráadásul úgy, hogy anyósom ágyban fekvő és elvárta volna, hogy apósom több emberre főzzön szentestén. Én megmondtam, hogy most lettünk igazi család, hogy megszületett a gyerek és hogy ne is várja, hpgy pont most fogok velük szentestézni.
2011. ápr. 3. 23:16
 15/17 anonim ***** válasza:
70%
nézd a jó oldalát !!! Ha átmegy hétköznap,akkor nem megy hétvégén így a 2 nagymama nem fogja "szétszedni" a gyereket.Én tuti örülnék neki,még ha nem is ez volt a terv,hogy így azon a napon ő szeretgetheti a gyereket,hétvégén pedig csak a te szüleidé a pici :D
2011. ápr. 4. 09:47
 16/17 anonim ***** válasza:
34%
Én ezt nem tartom olyan nagy problémának.Mennyit lesz ott, max két órát(gondolom), az este a tiétek.Szerintem ne sértsd meg az anyósodat.
2011. ápr. 4. 14:01
 17/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ.

Azzal abszolút nem értek egyet, hogy ne sértsem meg az anyósom. Ő megsérthet, semmibe veheti a terveimet, idejöhet hívatlanul, én meg mosolyogjak hozzá? ugyan már.

A férjem felhívta, hogy lehetőleg ne aznap jöjjön, de így meg másnap akar. Ezt sem értem, miért kell különcködnie, ha egyszer hétvégén van "zsúr".

2011. ápr. 4. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!