Az itatópohár miatt iszik kevesebbet?
Figyelt kérdés
kisfiam 9 hónapos múlt.nemrég vettem neki csőrös poharat,abból kapja a teát(még csak a gyakorlót:puha csőrűt)tud inni belőle szépen,de a régi cumisüvegből 2-szer annyit ivott.ettől lehet?megszokja majd?2011. ápr. 3. 09:02
1/4 anonim válasza:
Igen, lehet ez a gondja. De mire jön a nyár, addigra megszokja. Gondolom még eszik tápszert vagy anyatejet, így nem a tea a kizárólagos folyadék. Nekem mindkét gyerekem utálta a tanuló poharat, de a rendes itatópohárral már nem volt gondjuk. Mindketten 10 hónapos korukban szoktak le a cumisüvegről, eleinte csak a teát, később a tápszert is csőrösből adtam. Jó úton haladsz. Egy pár napig add a kedvenc italát (nálunk almalé), így könnyebben megszereti majd a tanulópoharat, de ha nagyon utálja nyugodtan kipróbálhatjátok a sima csőrös poharat.
2/4 A kérdező kommentje:
igen,tápszert kap a szilárd ételek mellé(cumisüvegből)az almalé az bébiital,vagy kifacsarod a levét?én csak teát,vagy vizet adtam neki eddig inni
2011. ápr. 3. 09:20
3/4 A kérdező kommentje:
és az itatópohárnál kemény csőrösre gondolsz?
2011. ápr. 3. 09:21
4/4 anonim válasza:
Másfél évesemnél puha csőrösről váltottunk kemény csőrösre, és ugyanezt tapasztaltam. Sokkal kevesebbet iszik, de ennyi is elég neki. Én azt vettem észre, hogy a puha csőrös afféle cumipótló volt neki, éjjel is megivott belőle simán 3,5 deci vizet, most meg 3 korttyal (a kemény csőrösből) is simán bírja az éjszakát. Szóval nálunk egyértelműen a váltás okozta a folyadékfogyasztásának visszaesését, szerintem nálatok is ez lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!