Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szoktatok pelenkát cserélni...

Szoktatok pelenkát cserélni ha álmába bekakil? Felkeltitek azért?

Figyelt kérdés
ha mondjuk altatod és már félig alszik és bekakil kicseréled a pelusát vagy hagyod aludni?vagy ha hallod hogy álmába bekakil felkelted?
2011. ápr. 2. 13:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
nekem ebből a szempontból szerencsém van,mert az én picim nem alszik,ha bekakil,hanem jelzi,hogy bajok vannak:)ennek örülök is,mert így nem csípi ki a kis érzékeny bőrét.de én tisztába tenném,ha hallanám és nem jelezné...szerintem
2011. ápr. 2. 13:27
 2/12 anonim ***** válasza:
Néha előfordult, hogy altatás közben kakilt be, én ilyenkor mindig azonnal kicseréltem a pelusát, nehogy kicsípje reggelig. Álmában szerencsére sosem kakil, arra mindig felébred.
2011. ápr. 2. 13:30
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
Mikor még pici igen kiszoktam neki cserélni.De soha nem szokott rá felébredni.Félhomálynál szoktam neki cserélni.De ha már nagyobb akkor hagyom bent most ezt ugy érsd,hogy a kisfiam 19 hónapos neki nem veszem ki.Ö már nagy és felébredene és nem tudna visszaaludni.
2011. ápr. 2. 13:30
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
Éjjeli alvásnál soha nem hagyom alatta a kakit. Kicsípi a popsiját. Délutáni alvásnál viszont nem cserélem, csak amikor felkelt. Igaz a lányom 1 éves, de kicsi korában is így csináltam. Ha pici még, nem kell felkelteni, csak elkezded tisztába tenni, a lehető legkevesebb fénynél és a lehető legnagyobb csendben és minél kevesebb mozgatással. Talán fel sem ébred igazán és rögtön vissza is alszik ha leraktad, bár nem tudom mennyi idős a babád, de a lányomnál ez működött.
2011. ápr. 2. 13:34
 5/12 anonim ***** válasza:
Egyszer azt olvastam, hogy ha alszik, nem kakik be. A mi lányunknál így volt. De ha éjjeli szopi után bebakált, nem hagytam egész éjjel kakásan, kicseréltük a paelust. A legkevesebb zajjal és fénynél...
2011. ápr. 2. 13:44
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nem merném rajta hagyni. Egyszer nem vettük észre, és csak alvás után csréltük. Kb 1 hónap volt mire rendbehoztam a popsiját. Pedig nem is volt híg :(
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
nálunk nem szokott éjszaka kakilni, de napközben ha alszik és úgy kakil be, akkor nem keltem fel, szerencsére nem csípi ki a popsiját, ha felkelne akkor cserélném, de így nem zargatom, 3 fél hónapos, fél másfél órákat alszik napközben.
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
eszembe nem jutna kakisan lefektetni!
2011. ápr. 2. 13:55
 9/12 anonim ***** válasza:

Nem kakil úgy, ahogy alszik, rögtön felébred rá.

De ha nem kelne fel, akkor se hagynám semmiképp kakiban aludni, kicserélném. Se éjszaka, se délután.

2011. ápr. 2. 14:26
 10/12 A kérdező kommentje:
délutáni altatásnál gondoltam.éjjel persze én se hagyom kakisan mert amugy is érzékenyke csak egyfajta krémet használhatok nála-még a bepantenre is érzékeny na meg a törlökendökre is.köszönöm a válaszokat akkor cserélek altatásnál is ha erröl van szó
2011. ápr. 2. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!