Nagy gond, ha 4 hónapos babám hason nem nyomja ki magát, csak a fejét emeli? Nagyon ritkán felemeli magát, de csak pár másodpercre. És sokszor a kezét is maga mellett tartja.
3 és fél hónapos a kisfiam, a fejét kézben már szépen tartja, de hason fekve hamar elfárad, de emelgeti, viszont a kezét ő is maga mellett tartja, nekünk azt mondták hogy naponta többször rövid időre, és tegyem neki a kezét maga alá,és majd rájön hogy így könnyebb.
Hát gyakarolunk szépen, és így élvezi is mert tudja forgatni a fejét, lát mindenfelé.
Dehogy gond.Többet én nemhallgatok 1könyvben leírt dologra sem.
kislányom 1évesen nagyon le volt maradva a mozgásfejlődésben.Nagyon sokat aggódtam,mert,sem kúszni,mászni,felülni sem tudott,azt hiszem csak hasrafordult,és ennyi.Sehová nem vittem,lassan 2éves és úgy fut,hogy alig bírom utolérni,mászik,gyönyörűen beszél mindent.Később kezdett el csinálni mindent mint a vele 1koruak,de Istennek semmi baja.Ti mért voltatok a neurológián?Rem nem emiatt?
Nálunk azt mondta a védőnő, hogy 1 hónapos babának ezt már tudni kell, de én nem nagyon mertem hasra tenni, mert nem tetszett neki meg sok mindent olvastam a bölcsőhalálról(szerintem túl sok mindent).
Most 3 hónapos, nem sokat van hason, de mostmár bátrabb vagyok, nem nagyon emeli magát itthon, de a doktornéninek a tanácsadáson mindig produkál :)
Szerintem nem lesz baja, nem szereti és kész, ebben rám ütött, nem apára :)
Kedves kérdező
Régi kérdés de hátha itt vagy! Mi történt veletek? Ugyanígy vagyunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!