Milyen ülést vettetek babátoknak? 9-36kg-os érdekelne.
[link] ilyen,csak más a színe.
És ezért:
Tulajdonságok:
Ülésszűkítő, mely kivehető
Levehető, mosható huzat
9-36 kg-ig használható
9-18 kg-ig az autó biztonsági övével rögzítjük az autóba és az autósülés övével rögzítjük a gyereket
18-25kg-ig az autósülés saját biztonsági övét ki kell venni és az autó biztonsági övével rögzítjük a gyereket az üléssel együtt
25-36kg-ig leszereljük a háttámlát és ülésmagasítóként használják, szintén az autó biztonsági övével rögzítjük a gyereket
5 pontos biztonsági öv vastag vállpárnával
Fejszűkítő
Állítható fejtámla
Ülésmagasítóként is használható
szép hétvégét :)
Én semmiképpen nem vennék 9-36-ost. Gondolj csak bele, egy ülés hogyan felelne meg egy kisbabának és egy kisiskolásnak? Ennél fogva nem igazán biztonságos.
Ha spórolásból szeretnél ilyet venni, akkor inkább vegyél egy olcsóbb 9-18 kg-osat aztán meg egy 15-36 kg-osat. Szerintem.
Amúgy nekünk ilyen van:
Ez az ADAC teszten közepest kapott, de szerintem ez még elég elfogadható.
Viszont a 9-36 kg- os ülések többsége közepest, elégségest vagy nem ajánlottat kapott.
A másodiknak üzenném,hogy biztonságos autó kell,nem pedig ülés!
Egyébként meg úgy jó,hogy van benne szűkítő betét,amit nyilván később kiveszel,sőt még később csak ülésmagasító.Ami nyilván nem jó egy babának,de nem is akként kell használni.Csak mert magasabb a fejrész miatt,mint a 9-18,még ugyanolyan biztonságos kiképzésű a "fotel"rész a picinek.
Egyébként megoszlanak a vélemények a hibrid ülésekről,de hidd csak el,betiltanák ha veszélyes lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!