Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Családi házas anyukák! Mennyit...

Családi házas anyukák! Mennyit vagytok kint naponta másfél-két évesetekkel ebben a jó időben?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 1. 22:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
kertes házban lakunk,de tavaly állandóan kint volt a fiam,aminek az lett a következménye,hogy bent már nem akart megmaradni,igy ha esett alig lehetett szórakoztatni,idén ebből tanulva egy kis egyensúlyt tartok.Amikor felébred játszunk,reggelizünk,én oda teszem asz ebédet,majd lemegyünk,vagy bolt vagy udvar,de fél 12 kor megint feljövünk,picit játszunk megint,ebédelünk majd alszunk,alvás után megint egy kis benti játék,és csak utána megyünk ki.igy is kint vagy több mint 4,5 órát naponta.és ez most úgy látom működik,mert amikor tegnap esett már nem akart mindenáron kint játszani,szépen eljátszott bent is.
2011. ápr. 2. 12:17
 12/15 A kérdező kommentje:

Én úgy csinálom a házimunkát, hogy este előkészítem a másnapit, vagy teljesen megfőzök 8 után, amikor már alszik.Kétnaponta főzök.Ha délután alszik, akkor pedig takarítok.

Csak azért néznek rám furin, mert a szomszédaim nincsenek kint a gyerkőceikkel ennyit.Délután 1-másfél órát, és kész.Én meg örülök, hogy jó idő van, és nem kell a lakásban possadni.

Ahhoz képest, hogy falunk lakunk alig találkozunk babákkal az utcán.

2011. ápr. 2. 12:59
 13/15 anonim ***** válasza:

Mi is csak aludni és enni jövünk be. És nem kelek hajnalban, ált. a fiam kelt. (Ma is odamászott hozzám, és az orromat nyomkodta, hogy mikor kelek már fel, ez volt fél 8kor).

Felkelünk, még az ágyban megissza a kakaóját, addig az ő ágyát rendbe rakom, beágyazok, kikészítem a ruháját. Peluscsere, öltözés. Kicsit szaladgál a házban, addig én beágyazom a mi ágyunkat, ha kell gyorsan felporszívózok. Ablak kinyit. Ha kell, akkor mosunk, de nem minden nap, 2-3 naponta. Együtt betesszük a ruhákat a gépbe, ő bekapcsolja, és már megyünk is ki, mert már üti az ajtót. Legkésőbb fél 9kor már kint vagyunk. Ha kell, lemegyünk a boltba.

Délbe behozom, kézmosás, ebéd, kis tévénézés, és alvás. 2-2,5 óra.

Amíg alszik, megfőzök másnapra, de úgy, hogy 2 napra elég legyen. Mosogatok, felseprek, felmosok.

Ha felébred, akkor már megyünk is ki, kint megeszik egy péksütit, vagy tejszeletet. Esetleg lemegyünk a játszótérre, bár ritkán, mert itthon is van. Motorozik az utcán, bújócskázunk, állatokat etet, fogócskázunk, hintázik, homokozik, csúszdázik...

Fél 7-7 körül jövünk be, mosakodás, evés. 8kor megy fürdeni, fél 9kor alszik.

Nagytakarítás, ablakpucolás, portalanítás hétvégén, mikor apa itthon van, mert az ablakpucolás az ő feladata, de általában a nagytakarítást is ő jobban szereti csinálni. De ha nem ő csinálja, akkor ő van kint a gyerekkel egész nap.

2011. ápr. 2. 14:45
 14/15 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Hát, igen a háztartás az szalad. Eddig nap közben szépen megcsináltam mindent, amíg játszott bent, de most inkább csak akkor amikor alszik, meg este. De én nem stresszelem magam emiatt, ha nincs bent, nem is pakol szét annyira. Kaját rendelünk, ennyiből könnyebb.
2011. ápr. 2. 22:51
 15/15 anonim ***** válasza:

A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 04-01 23:14

Tényleg irigylem azokat akik szinte egész nap kint tudnak leni a gyerekekkel. Nekem ez egy hétből 1 nap adatik meg. Az én férjem nem takarít, a lányomat is mindig nekem kell rendezni, ez van, akinek a férje megpuculja az ablakot is, meg nem főz, hanem rendel.... na az örüljön! Én rám hárul minden házimunka, nem viszem én túlzásba, de 2-3 naponta muszáj porszívózni, mert látszik a por, szösz és engem zavar, mert a lányom is észrevesz mindent! Én nem tudom kiengedni egyedül, mert nem gyerekbiztos az udvar és háziállatok is vannak!

2011. ápr. 4. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!