Mikortól használtok naptejet a babók arcára?
szió!Én is pont tegnap eszméltem erre rá, hogy venni kell, de gyorsan, mert nekem is lepirult, pedig takargattam, nem is érte, csak szűrt fény...nem is értem.
Én bemegyek a gyógyszertárba, lehet még ma, és ha van vmi gyógyszertári, akkor olyat, ha nem, akkor vmi frankót veszek, nehogy vmi ekcémája, vagy vmi legyen Minél natúrabbat szeretnék...
Az én lányomat is lekapta egy kicsit a Nap. Levettem a sapit a fejéről, és ott maradt a helye. :)
Muszáj lesz venni valamilyen naptejet!
Múlt héten én konkrétan leégtem. Jó, elég érzékeny bőrű vagyok, de ilyen még velem a 32 évem alatt nem történt, hogy márciusban már irix-el kell fújni az arcomat...
Szóval én már kenem őket :)
első vagyok.:-DDD
Na, visszanéztem, hogy hátha kaptál konkrét tippeket, de látom más is csak most eszmél fel...:-))
Én mindjárt megyek sétálni, és megkérdem, majd írok, hogy mit mondtak a gyógyszertárban...
ismét első
:-( nincs jó hírem. Itt a közeli gyógyszertárban saját készítésű nincs nekik.
A többi:
vichy: 5000.-
babe:6300.-
eucerin:4000.-
nevenincs 3200.-
Szerintem én a dm-ben nézek majd vmit...ennyit nem tudunk kiadni egy naptejre sajnos...
2.
Húú, ennyit én sem adok ki érte!
De szerintem Niveát sem veszek, mert pl. az olajtól kipattogott a lányom.
1.! Megírod majd azt is, hogy milyet találtál a dm-ben?
aha, persze, de be is mentem már ma, de még nincs választék, csak ami tavalyról maradt, azt mondták, hogy a jövő hétre várják...
Níveát én sem veszek, több embertől hallottam, hogy kicsapta a gyereket...pedig nekem meg az a tuti...
Mondjuk az én babámnak szerencsére nem érzékeny a bőre, de jobb a békesség.
A niveától tavaly nekünk semmi bajunk nem volt, pedig a gyerekeimnek is érzékeny a bőrük.
Én most egy vichy csomagot vetettem egy patikában (nagyszülőkhöz van közel a patika, ők vették, még nem jutott el hozzánk). Van benne 3 féle naptej (krém, spray, akármi állagú), mivel tavalyi, ezért az ára is baráti, 2600 Ft körül volt. A felbontástól számított 12 hónapon belül kell elhasználni, így még a szav. ideje sem járt le.
Na ne már??? 2600 ft? Ez hihetetlennek tűnik a 4ezerhez képest...Hol van ez a patika??? köszi
Megkérdeztem még 2 patikában, nincs saját gyártású naptejük sehol. :-/
Úgyhogy beballagtam szomorúan a DM-be, és vettem ottanit 1700-ért, spray, hypoallergén, hát reméljük a legjobbakat.
sziasztok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!