Kislányom 9 napos. Nagyon sokat sír, pedig nem éhes, a pelus tiszta. Éjjel is fennt van 3-4 órát, ha lerakom, azonnal felsír. Mit lehetne tenni? Megfogja még szokni, hogy aludjon az ágyikójában?
Bizonyara nagyon hianyzik az alvas...itt van par tipp, ami talan mukodik.
Eloszor is ha bebugyolalod puha takaroba a kovetkezokeppen: puha babatakarot nem egeszen 3 szogre hajtassz, beleteszed a babat ugy, hogy a feje a felbehajtott reszen a laba a csucsok fele van. A tarkoja meg a takaron a buksija teteje mar nem. A kicsi kezet a mellkasara rakva behajtod a takaro jobb csucsket aztan az also csucsket fel es a bal csucsket athajtod rajta.
Ez meleg, biztonsagot nyujto erzes mint amikor a pocakodban volt. Figyelj arra, hogy a takaro se tul laza se tul szoros ne legyen.
Lehet kicsiked a szived hangjat hianyolja lehet venni olyan masinakat ami szivdobogast, vizcsorgast, varosi zajt miegyebet produkal.
Meg tul pici ahoz, hogy olyan rossz szokasokat vegyen fel mint a szuloi agyban valo alvas.
Az is lehet, hogy a pocija faj - ez elofordul mikor egy baba hasfajos. Valamiert nem birja az anyatejet, tapszert stb...
Ez a takaros dolog bevalik nagyon sokszor.
A fonokom pl. kikoltozott a nappaliba a kicsijevel, hogy ne ebressze fel a nagyobbat meg a ferjet.
A baba egy bolcsoben aludt, o meg az ulogarnituran...
Ha igy folytatod lehet elobb-utobb mar neked is mindegy lesz, hol alszol csak vizszintesben helyezkedjen el.
Sok orormot boldogsagot kivanok kicsit irigyen...;o)
A fiam is ilyen volt. Kb.2 hónapig csak a babahordozóban ringatva vagy valaki(általában az én) kezemben aludt el. Két hónapos volt mikor elköltöztunk és itt még csinálta kb.2 hétig, itt már úgy csináltam,hogy kendőbe raktam,így legalább a kezem szabad maradt, de egyre többször raktam le a kiságyba. Forgattam,hogy kiderüljön hogy szeret aludni és 2hét alatt rászokott a ágyára.
Mondjuk tény,hogy itt igényli a cumit és nappal 98%ban azzal alszik, de éjszakára mikor lerakjuk nem kell neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!