Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Magassag. Melyik az az eletkor...

Magassag. Melyik az az eletkor amikor nagyjabol kiszamithato, hogy egy baba mekkora lesz felnottkoraban? Van ilyen?

Figyelt kérdés
2011. márc. 31. 22:27
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
2011. ápr. 2. 00:33
 12/22 A kérdező kommentje:
A kalkulator 187cm-t mondott!
2011. ápr. 2. 12:54
 13/22 Elsa ***** válasza:

Ez a 2 éves kor körüli saccolás elég labilis szerintem is. Nem is beszélve arról, hogy öt éves kor körül derül csak ki általában a kóros törpeség is.

Aztán: valaki 14 évesen kifejlett teljesen, de a fejlődés véglegesen 25 éves korban áll le.

Sorolhatnám...

2011. ápr. 3. 08:32
 14/22 Elsa ***** válasza:
Ezek a kalkulátorok jó játékok mondjuk úgy 8-9 éves korig. A felnőttek azonban már tudják - jó esetben -, hogy az örökletes tényezőket nemcsak az apa és az anya külső, látható tulajdonságai határozzák meg. Ld.: szemszín; DNS, stb...
2011. ápr. 3. 08:36
 15/22 Titokgazda ***** válasza:
33%

Mi a lófenének akarod tudni, hogy mekkora lesz a kölök?

Ha tudod, változik bármi is?

Ha alacsony lesz szteroidokkal tömöd? Vagy grillcsirkével?

Minek teszel föl olyan kérdéseket, amikre a válasz semmin nem változtat?

2011. ápr. 3. 10:38
 16/22 anonim válasza:
34%

"Azért én erre nem alapoznék. Barátnőm kisfia 104-es ruhákat hordott 2 évesen. Ha erre alapoznánk, akkor 208 cm-nek kellene lennie felnőtt korában.

Aha, apukája 168 cm magas, anyukája meg 162. Eléggé elképzelhetetlen, hogy 2 méteres benga langaléta lesz belőle..."

Hát erre ne is alapozzál mert a 104-es ruha nem azt jelenti hogy 104 centi a gyerek.

A fiam 90 centi 2 évesen és 104-es ruhát hord mert az jó rá és nem azért mert olyan laza hogy 2 számmal nagyobb ruhát hordjon divatból...

2011. ápr. 4. 10:15
 17/22 anonim ***** válasza:
Kb. 100 cm a kisfiú. Ha ezt jól bandzsítom, még mindig 200 cm-nél tartunk felnőtt korban...
2011. ápr. 4. 12:23
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiam 2 évesen 96 cm volt. Mindig is nagyobb volt, mint a többi. Most 14 évesen 183 cm. És még javában növőfélben van. Ha a kalkulátorokat nézzük, (szülők magassága, +- akármennyi, akkor neki 182 cm-nek kellene lennie. Ehhez képest már most több. De tényleg igaz az, hogy ha 160 cm lesz, akkor se tudsz vele mit csinálni...
2011. ápr. 5. 08:54
 19/22 A kérdező kommentje:
Kedves Titokgazda, nyilvan azert irtam ki a kerdest, mert erdekel a tema. Es kaptam is ra hasznos valaszokat. Miert valaszolsz, ha ennyire felbosszant, hogy van aki szamodra haszontalan kerdeseket ir ki? Ki mondta, hogy barmit is szeretnek ezzel 'csinalni'? Ezt nem nagyon ertem, mit is tudnek csinalni vele, de a lenyeg, hogy nekem a kerdes kiirasakor eppen fontos infokat hozott...es azota is, koszonom mindenkinek aki irt!
2011. ápr. 5. 17:47
 20/22 N.Balu válasza:

Titokgazdának igaza van. Rengeteg múlik pl. a gyermek genetikus alkatnak és fejlettségének megfelelő étrenden. Az átvészelt betegségeken. A levegő, a víz, az étel stb. tisztaságán, de még az űzött sportokon is.

Tegyél meg mindent azért, hogy a gyermeked fejlődhessen. Minden értelemben fejlődhessen. Ennyi kell egy boldog élethez.

(Az ember nem 190 centinél kezdődik. Ha valaki ilyet mondott Neked, az hazudott.)

2011. ápr. 5. 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!