Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van ilyen játékotok? Szeretik?...

Van ilyen játékotok? Szeretik? Megér 5000 ft-ot?

Figyelt kérdés

nagypapa küld pénzt a névnapjára, és láttam ezt 5000 ft-ért, de megéri?

[link]

köszi

2011. márc. 31. 20:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Megéri, legalább is az én kisfiam szereti, elvan vele. A fischer pricenak is van golyócsúszdája, nekünk olyan van. Teszveszen vaterán akár még olcsóbban is kaphatsz.
2011. márc. 31. 21:19
 2/4 anonim ***** válasza:

Az én fiamnak pont ilyen van, szereti. De vigyázz, iszonyú hangos, és állandóan nyomogatja:)) Akár labdák nélkül is, mert azok könnyen kipattognak és elgurulnak belőle, bár ez a fiamat nem zavarja, Ő inkább a zenéjét szereti.

Viszont eléggé erős benne a ventillátor, ami fújja kifelé a labdákat, a fiam előszeretettel fordította az arca felé, és élvezte ahogy lobog a haja, ezt annyira nem díjjaztam benne. Féltettem az arcocskáját a hideg levegőtől.

2011. márc. 31. 21:37
 3/4 kisnita ***** válasza:

Jónak tűnik. Szívesen kipróbálnám. Bár az én kisfiamat nem nagyon kötik le a játékok... Az, hogy megér-e 5 ezret? Hát ha a gyerek tényleg játszik vele meg örül neki akkor 10-et is.

Nézd csak itt van FP-s olcsóbban: [link]

Bár ha nem tudod megoldani a személyes átvételt akkor szerintem jobban megérné 5 ezerért azt megvenni amit Te linkeltél, az még zenél is. De ha Bp-i vagy akkor kérd meg az eladót, hogy had nézzétek meg személyesen és akkor jobban tudsz dönteni.

2011. márc. 31. 21:46
 4/4 A kérdező kommentje:

köszi a segítséget, csak ma nem voltam gépközelbe, azért írok csak most.

Mivel van itthon zsiráfos golyópályánk úgy döntöttem mégsem kapja meg, hanem vettem neki egy montessori toronyt,gumikockákat állatokkal, meg még lesz valami csak azt nem választottam még ki, és ez eddig csak 3800 ft volt, és agy több játékot vettem neki, illetve a papa.:-)

2011. ápr. 1. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!