Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A baba születése után milyen...

A baba születése után milyen lesz az első szex?

Figyelt kérdés

Bocs h ilyet kérdezek, de csak azt hallottam h fájni fog.

valóban?

Ha lehet ne szóljatok meg a kérdés miatt, csak érdekel a tapasztalat, főleg olyanoktól akit varrtak.....sajna engem is kellett ölteni.

Köszi előre is

2009. febr. 26. 14:19
1 2
 11/16 bobocka ***** válasza:
100%

Szia,én is szakadtam mindenfelé, a 7.héten próbáltuk eloszor a szexet de fájt nagyon,olyan volt, mintha vmi betonfal akadályozná a férjem...aztán 1hét múlva már ment nekunk is,bár sokat beszélgettunk róla, a párom megérto volt és nyugtatgatott mindig.Nekem az segített,hogy megpróbáltam megfeledkezni arról, ami tortént és bízni a páromban, aki olyan óvatos volt, mintha szuz lennék.Azóta 1 pózban - ha hátulról csináljuk - fáj még.De gyakoroljuk:)

Nagyon szép és kellemes estéket nektek,és csak lazán:)

2009. febr. 26. 14:48
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

7,5 hós manó anyukája vagyok (már írtam). én már nem kívánom, túl sok volt a csalódás, de a férjem bíztat. manóm csak 3,5 hós koráig sopizott, mensim rendesen visszatért nagyából ezidőtájt, és azóta rendszeres...

mindenkiél más, dokim bíztat, hogy ne adjuk fel, amit adot gyógyszer segíteni fog...hát aért próbálkozunk még... remélem te nem jársz így.. kitartást

2009. febr. 26. 14:56
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Én is szakadtaml, roncsolódtam mindenütt. A gátsebem a végbelemig ér. Szülés után három hónapig tilos volt a sex. Utána próbálkoztunk de én üvöltöttem a fájdalomtól, pedig épp csak a fütyi eleje volt benn..... Szóval ezután még kb. háromszor, négyszer próbálkoztunk. Sikosító, türelem, minden. De iszonyatos volt. Ezek után én gondolni sem bírtam a dologra, mert már a gondolattól is fájt odalenn. Úgyhogy három hónap imételt szünetet tartottunk. Szerencsére megértő a férjem és türelmes volt. Úgyhogy a 8. hónap végére mondhattam el hogy most már ugyan olyan jó a sex mint régen. Sőt jobb is! Sok türelem, kiatrtás és ha esetleg még így is fájna akkor ti is várjatok majd vele még. Nem szégyen csak kellemetlen. Mielőbbi gyógyulást. 9,5 hós kislány anyukája
2009. febr. 26. 15:04
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom, hogy (szinte) mindenkinek ilyen rossz lett ez az élmény! Én nagyon féltem az első szülés utáni együttléttől, mert azt gondoltam, hogy túlságosan ki lehetek tágulva + én is repedtem, szakadtam, vágtak. (nagy babám volt)Mi csak 4 hónap múlva próbáltuk ki a dolgot, de nekem NEM fájt és a férjemnek is jó volt. Szóval fel a fejjel, nem mindenki szenved annyira utána, lehet, hogy te sem fogsz!
2009. febr. 26. 15:18
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Szülés után 7 héttel próbáltuk nem volt nagy élmény, és hát nekem nagyon húzódott a vágás helye,aztán kb. egy hónapig szüneteltettük a dolgot.

Most 6 hós a babám, heti egyszer szexelünk, és elég jó, nem mondom h olyan nedves vagyok mint régen, de nem panaszkodom.

2009. febr. 26. 15:23
 16/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm az Őszinteséget,

remélem azért jó lesz az úgymond: ELSŐ :)

2009. febr. 26. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!