Érvek cumi mellett és ellen?
Előnyök:
- Nem az anyja mellén cumizik a baba
- El lehet venni (nem úgy, mint az ujját)
- Könnyű vele megnyugtatni, ha éjjel kiesik a szájából, elég visszatenni, és már lehet is tovább aludni.
Hátrányok:
- Cumizavart okozhat.
- Könnyen válhat függővé tőle, akkor nagyon nehéz leszoktatni.
Mi úgy voltunk vele, hogy döntsön a baba, megpróbáltuk, nem kellett neki, így nem erőltettük. Lassan egyéves, és az ujját sem szopja.
Én a cumi ellen voltam.Nem is vettem a fiamnak.
Aztán miután az ujja nem kellet neki, elemben nekem amimet csak érte (orrom, állam, ujjam bármim)rögtön cumizta, így kénytelen voltam hozatni neki.
Aztán nem volt 1 éves, amikor magától elhagyta.
1 éves a lányom és csak elalváshoz használunk cumit. Ha felkel, és megtalálja az ágyában, csak úgy repül a szobában:). Soha nem adtam a szájába, míg kisebb volt, hogy az nyugtassa meg.
Sógornőm lánya az ujját szopta, aki most 17 éves lány. Mai napig ujjszopással tud csak elaludni. Látszik is az ujján, hogy el van szopizva.
Kedves Utolsó!
Bocs' elutaztam, nem voltam sajna gép közelben. IGEN! Nem tudták leszoktatni róla és a mai napig szopja az ujját. Ráadásul nagyon ronda is az ujja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!