Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány darab előkétek van?...

Hány darab előkétek van? Milyen? Mennyit használtok el egy nap?

Figyelt kérdés
2011. márc. 29. 19:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Soha nem számoltam, van egy pár darab. Elég szépen eszik a lányom, így van, hogy ugyanazt akár 2 etetésre is fel tudom használni. Mivel még csak délelőtt és délben kap szilárd kaját, így, 1-2 elég egy napra. Nem folyik a nyála, így arra nem kell előke... Ja és minden más evéskor szopizik, így, akkor sem kell az előke :)
2011. márc. 29. 19:19
 2/14 anonim ***** válasza:
Van 2 müanyag,Ikea-s,ha megyünk valahová egyszeri használatost viszünk,Liberos,a textileket már nem használom,úgyis van mit mosni bőven.
2011. márc. 29. 19:22
 3/14 anonim ***** válasza:
Nekünk, kb 5 db textil,és 3db műanyag van. Nagy kajáláskor,mint az ebéd,a műanyagot használjuk,utána elmosogatom és már is tiszta. Kis kajcsiknál,mint a 10órai,vagy uzsi, általában a textilket használjuk(ezt jobban szereti),és ezeknél nem harcol annyira :D, így nem lesz olyan kajás az előke. Max 2 kajálásnyit adom rá,utána szennyes.
2011. márc. 29. 19:22
 4/14 anonim ***** válasza:
Pár darab van,amikor maszatolós időszaka van,konyharuhát teszek elé.
2011. márc. 29. 19:29
 5/14 anonim ***** válasza:
kb 6 db,pamut a hátulja meg nejlonos,hogy ne ázzon át,de nem sokat kell cserélni,mert szépen eszik
2011. márc. 29. 19:31
 6/14 anonim ***** válasza:
1 darab műanyag, zsebes. Ha leeszi elmosogatom, és tiszta.
2011. márc. 29. 19:55
 7/14 anonim ***** válasza:
20db ami nejlonos hátul, textil elől, 10 db pamut, 2db frottir, héha még ezt is kevésnek érzem:)
2011. márc. 29. 20:50
 8/14 anonim ***** válasza:
húha, van egy pár :) van két műanyag, két olyan mint a póló csak nincs hátulja, kb. 5 pólónyaku és megszámlálhatatlan megkötös (utóbbiakat csak végszükség esetén használom mert nem szeretem őket.) olykor mi is 2-3 hamira is tudjuk használni.
2011. márc. 29. 21:28
 9/14 anonim ***** válasza:

Három,de azt sem tudom hol vannak...Textil,hátul patentos,és soha sem használjuk.

A hozzátáplálás elején kb ötször ha a fiam nyakában volt,de nem tűrte meg,és nem is volt rá szükség hálistennek :)

2011. márc. 29. 21:52
 10/14 anonim ***** válasza:

Rengeteg van, de nem használjuk őket.

1. Nem viseli el magán, tépi le.

2. Amíg használtuk akkor se azt ette le, hanem vmi különös erővel bír és etetés végére az előke tiszta volt, viszont minden más kajás. Így letettem róla.

Most már egyre szebben eszik hála istennek:)

2011. márc. 29. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!