Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Féléves kislányom múlthét...

Féléves kislányom múlthét péntek óta náthás, vigyem orvoshoz?

Figyelt kérdés
Láza nincs,nem eszik kevesebbet mint eddig, egy kicsit nyűgös, de nem vészes. Folyamatosan szívom az orrát,mikor látom,hogy kell. Nem vittem orvoshoz,mert félek, hogy betegebben jövünk haza. Cebion cseppet minden nap kapja, kapta már előtte is. Van még valami amit adhatnék neki? Ti mit használtok ilyenkor, vagy vigyem orvoshoz még is?
2009. febr. 25. 22:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Mi igy kezdtük az influenzát 7 hónapos kislányommal, pedig nem mentünk közösségbe és ő is kapja a cebiont. 5 napig náthás volt aztán egyre rosszabbul lett. Egyébként Sinupret cseppet szoktam neki adni ha megfázik, mert sajna visszatérő felsőlégúti huruttal szenvedünk, nagyon jó a szer mert gyulladáscsökkentő és nagyon jól lejön minden trutyi tőle az orrból. Ami fontos hogy gyógynövényből készült.
2009. febr. 25. 22:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Minden gyerekorvost ki is lehet hívni. Én iskolás kor előtt soha nem vittem a gyereket rendelőbe, ilyenkor kihívtam az orvost.
2009. febr. 25. 23:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia.Mi 7.5hónaposak vagyunk,mi semjárunk közösségbe,de mégis valaki vagy apa vagy amikor nagyinál voltunk haza hozta a dolgot.Mi nem influenzásak lettünk hanem valami vírus volt a hunyó.Most 3hete ,hogy szenvedünk vele 1szer mentem a dokinőhöz,délelőtt semmi baja nem volt-előző nap kicsit tüsszögött,másnap 11re belázasodott és egész éjjel borogattam.Másnapra lement de nem hevertük ki rendesen.Neki is felső légúti dolgok lettek,amixicillint kellet szedjen mert már zörgött a háta és féltem nehogy rámenjen a tüdejére és a fülére.Amúgy én homeopátiával kezelem,már 2szer megmentett minket,ilyen kezdődő szakaszban amit írsz.

Az oscillococcinum nagyon jó és csecsemők is szedhetik,-megelőzésre is,én egy tartályt egy napra elosztok neki,ha be van dugulva az orra vagy taknyos akkor,sambucus nigra 15ch-ez amúgy fekete bodza-ez nagyon sokat segített már,egyszerűen elkezd folyni az orra és vagy kiszívod vagy csak törölgeted,attól függ mennyire rossz az állapota,stodal sirup egy mokkáskanál-3*4szer egy nap,ha köhög vagy fájna a torka+torokgyulladásra homeogén9-én egy szemet összetörök egy napra és feloldom.A lényeg,hogy a homeos dolgoknál előtte és utána ne egyen igyon vagy 15percig,kevés vízben oldd fel és kiskanállal add be mert a szájnyálkahártyán kellene feloldódni.

A homeós dolgok nem olcsók,de elállnak sokáig-kivéve a szirup,mert azt egy hónapig lehet haszn.felbont során.De a többiben elég sok van.

Én most már lázra is vettem egy pár dolgot,bár azokat még nem használtuk.Fogzásra is bevált a chamomilla sőt alvászavarra is segít nekünk a homeopátia.

Nem sokszor kell használnunk de ha kell nagyon jó használatot tesz.Amit még megtehetsz ha orvosnál vagy,írass fel calcium injekciót(recept köteles)-10ampulla van benne,és egy pár napig este fél üveggel itass meg vele-én valamiben elkeverem,ez is nagyon jó a megfázásos időszakban.Remélem tudtam segíteni,homeopátiában ha kell,szívesen segítek még.7.5hónapos baba mamája

2009. febr. 25. 23:36
 4/4 anonim ***** válasza:
én a helyedben elvinném orvoshoz mielőtt még a náthából komolyabb dolog alakul ki.vidd rendelési idő előtt 20 perccel akkor még elég kevesen szoktak lenni általában.
2009. febr. 26. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!