Féléves kislányom múlthét péntek óta náthás, vigyem orvoshoz?
Szia.Mi 7.5hónaposak vagyunk,mi semjárunk közösségbe,de mégis valaki vagy apa vagy amikor nagyinál voltunk haza hozta a dolgot.Mi nem influenzásak lettünk hanem valami vírus volt a hunyó.Most 3hete ,hogy szenvedünk vele 1szer mentem a dokinőhöz,délelőtt semmi baja nem volt-előző nap kicsit tüsszögött,másnap 11re belázasodott és egész éjjel borogattam.Másnapra lement de nem hevertük ki rendesen.Neki is felső légúti dolgok lettek,amixicillint kellet szedjen mert már zörgött a háta és féltem nehogy rámenjen a tüdejére és a fülére.Amúgy én homeopátiával kezelem,már 2szer megmentett minket,ilyen kezdődő szakaszban amit írsz.
Az oscillococcinum nagyon jó és csecsemők is szedhetik,-megelőzésre is,én egy tartályt egy napra elosztok neki,ha be van dugulva az orra vagy taknyos akkor,sambucus nigra 15ch-ez amúgy fekete bodza-ez nagyon sokat segített már,egyszerűen elkezd folyni az orra és vagy kiszívod vagy csak törölgeted,attól függ mennyire rossz az állapota,stodal sirup egy mokkáskanál-3*4szer egy nap,ha köhög vagy fájna a torka+torokgyulladásra homeogén9-én egy szemet összetörök egy napra és feloldom.A lényeg,hogy a homeos dolgoknál előtte és utána ne egyen igyon vagy 15percig,kevés vízben oldd fel és kiskanállal add be mert a szájnyálkahártyán kellene feloldódni.
A homeós dolgok nem olcsók,de elállnak sokáig-kivéve a szirup,mert azt egy hónapig lehet haszn.felbont során.De a többiben elég sok van.
Én most már lázra is vettem egy pár dolgot,bár azokat még nem használtuk.Fogzásra is bevált a chamomilla sőt alvászavarra is segít nekünk a homeopátia.
Nem sokszor kell használnunk de ha kell nagyon jó használatot tesz.Amit még megtehetsz ha orvosnál vagy,írass fel calcium injekciót(recept köteles)-10ampulla van benne,és egy pár napig este fél üveggel itass meg vele-én valamiben elkeverem,ez is nagyon jó a megfázásos időszakban.Remélem tudtam segíteni,homeopátiában ha kell,szívesen segítek még.7.5hónapos baba mamája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!