A három hónapos lányom az elmúlt egy hónap alatt csak 490 g-ot hízott. És tendencia az, hogy hétről-hétre egyre kevesebb a hízás. Mekkora baj ez?
Szia.Nálunk is ez a helyzet,3hósan kezdődött addig csak szopizott,és akkor "csak 51dkg-ot" hízott.Az orvos szerint kevés volt,aztán heti 10dkg-ot,azt mondta kell potlásnak a tápszer attól majd jobban fog hízni,hát nem igy lett.Most Is heti 10dk.ot hízik,már alig szopizik,4hós 5100gr és 62cm.Nem tudok többet bele eröltetni.Mi elkzdtük a tejpépet és az almát több kevesebb sikerrel,de a nagyokosok azt mondták ettől majd jobban fog hízni,hát majd meglátjuk.... :)
Minden jót,és ne aggódj én már megtanultam :)
Szia!
Az én babámmal is ez van, nekem is kevesebbet hízik, mint az "előírt" De hallgass csak a dokira, ha jól néz ki a baba, vidám, jól alszik, akkor ne izgulj .Az én babám 5 hós, 65cm 6670gr, nem túl nagy, de jó husiban van és nagyon élénk. Én is folyton figyelem mennyit eszik és hízik, bárcsak ne tudnám, hogy mennyit kellene, mert így csak idegesít, hogy nincs meg az átlag! :o)Ráadásul mostanában elég keveset eszik.
Minden jót nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!