TEjpépet miert jo adni? És mikortól? Kiegészítő vagy már teljes étkezést vált ki?
Figyelt kérdés
2009. febr. 25. 19:00
1/5 anonim válasza:
én 8 hónapos korától adom neki vacsira,mert már nem volt elég neki a tejcsi.
2/5 anonim válasza:
Kezdetben kiegészítésnek add nehogy alergiás legyen rá. Később kiválthatsz egy teljes étkezést. Egyébként több fajtája van. Van olyan ami már 4 hónapos kortól adható. Mi főleg tízóraira vagy uzsira adtuk neki. De amikor már nagyobb lett akkor amikor beteg volt ez mindig lecsúszott.
3/5 anonim válasza:
Nekem a kislányom6 hónpos korától ezt eszik.Reggeleire meg vacsira.Több féle van és finom.Lehet kanállal meg cumisüvegből.És soha nem adtam neki tápszert mert az némely babáknál felsőléguti betegségeket okoz azzal hogy legyengiti azt a picike védekező képeségét.Én ezért választottam a tejpépet.Meg ha beteg akko ez tényleg lecsúszik idézem az előttem irót.:-)
4/5 A kérdező kommentje:
és nem hízlal nagyon?
2009. febr. 25. 19:52
5/5 anonim válasza:
Én 5 hónapja adom neki.És bizton állithatom hogy nem.Mert nekem is a kislányom 8,5 kg 11 hónaposan.Nincs nagyfeje meg semmi.És ez nem olyan mint a tápszer hogy mindig többet és többet akar a kicsi.szóval nyugodtan adhatod neki.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!