Szerintetek próbálkozzak még a cumival,16 hós?
Figyelt kérdés
Fél éves koráig sokat próbáltam, de nem kellett neki a cumi. Most még szopik: arra alszik el és éjszaka, ha felébred többnyire arra alszik vissza. Nem azt mondom, hogy hulla vagyok az éjszakázástól, de jó lenne már aludni végig. Tegnap megint eszembe jutott a bűvös cumi, hogy most hátha..., de lehet már inkább türelmesnek kellene lennem és ha kijöttek a fogak könnyebb lesz leszoktatni a ciciről cumi nélkül. Még jön 4 rágó és 4 szemfog.2011. márc. 28. 13:39
1/4 anonim válasza:
Ha eddig nem kellett neki, akkor szerintem inkább ne erőltesd. Ennyi idős babának eszembe nem jutna cumit adni. Legyél inkább türelmesebb. Ha most szokatod rá, akkor mikor szokatod le???
2/4 anonim válasza:
Ha a foga miatt ébred fel éjjel, akkor cumival ugyanúgy fel fog ébredni. Az én lányom cumizik, és ha jön a foga, akkor éjjel van mikor óránként kel a cumiért. Meg tudja találni és betenni a szájába, de van amikor akkora a fájdalom, hogy azt várja hogy én menjek át és tegyem be. De van amikor a cumi sem segít.
3/4 anonim válasza:
A cumit semmiképpen sem, arról legalább nem kell leszoktatnod.
És ha megpróbálnál neki üvegből inni adni?
Mi úgy szoktunk le az éjszakai evésről, h nem tápit, hanem teát kapott. És egy idő után már nem kellett neki.
4/4 anonim válasza:
Ébn a te helyedbe örülnék,ha nem használna cumit.Nekem mind a 4 gyerekem cumizott s a pici még mindig mivel csak 15 hónapos.
De a két nagyobbnál már fogszabályzó is kell éjszakára.S logopédiára is járnunk kellett.Ez mind a cumitól volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!