Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másnál is igy eszik a babája?

Másnál is igy eszik a babája?

Figyelt kérdés

3-rom honapos mulott a babám,és kb egy hete csinálja azt,hogy reggel felkel olyan 7-óra körül eszik,kb olyan 120ml,egy kicsit játszik majd kb 1 órára rá megint eszik.

Mikor eljön a kora du-án akkor ugyan ezt csinálja,Eszik és kb rá megint 1 órára eszik.Szóval én nem tudom betartani vele a három óránkénti evést.Nekem az a fura,hogy a sogornömnél,betartotta a 3-rom óránkénti evést,ha két evés között el is aludt.Az én babám viszont,csak úgy alszik el ha közben eszik.Szóval másfél óránként eszik.Valamit rosszul csinálok?

2011. márc. 27. 18:50
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Jól csinálod, adj neki, amikor kéri.

Nem kell, hogy 3 óránként egyen, a babák is különböznek.

Ezen felül a szopi nem csak táplálok, hanem megnyugvás is, mint ahogy írod, azzal alszik el.

Ez jól van így, és ne félj, nem lesz mindig így... :o)

2011. márc. 27. 18:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy nem elég neki egy szopásra a tej,azért eszik ilyen sűrűn. Mérd meg minden szopás után,akkor tudod,hogy éhes-e? Nem kell a 3 órát betartani,de másfél óra nagyon sűrű.
2011. márc. 27. 19:05
 3/3 A kérdező kommentje:
Fejem neki,mert a cicit nem fogadja el.
2011. márc. 27. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!