Csak én vagyok ilyen béna sportbabakocsi-ügyben? Állandóan belerúgok a kerekek tengelyébe, és a tolókar is rövid, kényelmetlen tolni!
Még csak háromszor használtuk a szép új sportkocsinkat,de már kikészültem tőle. Mi lehet a megoldás? Anyagilag nem fér bele még egy másik babakocsi is.
Ilyen a babakocsink:
Add el, mert minél jobban utálod, annál kevesebbet fogod használni és a babád elszokik tőle.
Nekem Graco Mirage volt. Nagyon gyűlöltem és nem is használtam sokat. Most 19 hónapos a kislányom és vettünk azóta egy Chipolino Trinit, amit én nagyon szeretnék tologatni, de ő utálja az összes babakocsit.
Nekünk is ez van. Útálom. Nekem irányítani is nehéz ha benne ül a gyerek, egyszerűen nem forog a kerék.
A babaszafariban vetted? Téged is az eladó beszélt rá? Engem igen, sajna hagytam magam meggyőzni.. Visszavinném és a fejéhez vágnám..
Köszönöm a válaszokat!!!
Nem a Babaszafariban vettük meg,ott csak kinéztük,kipróbáltuk... De nem tűnt fel,hogy tolhatatlan a kocsi.
14 ezer Ft-ért vettük,nem tudom,mennyiért tudnám eladni,hiába garanciás. Lehet,megmarad tömegközlekedésre,vásárlásra. Sétálni meg kénytelen leszek a 15 kg-os Pierre Cardinünkkel :(
Sorstárs... :(
Mi a fék összekötő vasát szereltük le,így jobb egy fokkal,de még mindig kényelmetlen. Vettünk egy Peg Perego Veneziát használtan,leírhatatlan a különbség!!!! A Foxit vagy eladjuk,vagy marad a tömegközlekedésre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!