Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Változtassak vmin a napirendün...

Változtassak vmin a napirendünkben?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, h mióta kiváltottuk a déli tápszert főzelékre, azóta az eddigi fél 5-ös tápszerre nem éhezik meg(70-100ml-t kér csak). Az a baj, hogy ha nagyon kitoljuk ezt az etetést, akkor félő, h vacsira nem lesz éhes, ami a fürdés után van, általában negyed kilenc körül. Ennél későbbre meg nem igazán szeretném halasztani a vacsorás tápit, mert ezen olyan szépen elalszik legtöbbször. Lehet, h kissé szigorúnak tűnik ez a napirend(kaptam már hasonló jelzőket itt róla), de Ő alakította magának, aminek nagyon örültem. A hozzátáplálás óta voltak apró változtatások, de a délutánt hogyan lehetne megoldani nagyobb változtatás nélkül?
2009. febr. 24. 21:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem próbáltad, hogy még a fél 5-ös étkezéskor is főzelék, vagy gyümi legyen? azt lehet hogy enne még mondjuk egy fél adagot, és akkor estére már megéhezik, jól belakmározik és nem fog éjszaka ébredni. csak tippelek:-) ja és irigykedek, én kelek éjszaka kétszer hozzá még most is, pedig már 6 hósak vagyunk.
2009. febr. 24. 21:35
 2/8 A kérdező kommentje:

Ne irigykedj! Én is kelek, egyszer. :) Bár mintha kezdené elhagyni, de ezt csak csaendben mondom...:)

Nem értem, ebédre ugye kap főzeléket, délelőtt gyümit. Délutáni tápszert is váltsam ki? Huh, nem merem...Szerinted?

2009. febr. 24. 21:40
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha 6 hó körüliek vagytok elég este és reggel a tápi szerintem! Ebédre főzit adok 12 fél 1 körül, aztán 4-kor tejpép (van hogy csak 1/2 adag) vagy 1 yoghurt és este fél 8 körül tápszer! Nekem is szoros a napirend ő állította be, hála legalább tudom mikor mit hová tervezzek!!!!
2009. febr. 24. 21:51
 4/8 A kérdező kommentje:
Igen, kereken féléves. Csak az a baj, h az utóbbi napokban vhogy tápisztrájk áll be. Reggel alig-alig eszi meg, délután ahogy fönn írtam, és csak este megy le 200-240. Fejlődne akkor is, ha délután gyümi vagy főzi lenne? Olyan kevéske ez a tápszer, nem? Ráadásul sajnos folyadéknak is felfogom a tápszert, mert nem akar inni.
2009. febr. 24. 21:57
 5/8 anonim ***** válasza:
ugyanígy vagyunk. sztrájk van. amugy első válaszoló vagyok:-) Reggelire én már nem is erőltetem a tápszert neki, tejpépet kap. délelőtt gyümi, délben főzelék, vagy husis kaja, 5 körül gyümölcs, vagy ha megéhezik jobban, akkor kap főzeléket délután is. este tápszer, de van mikor csak köpködi, ilyenkor gyorsan csinálok neki tejpépet azt szereti. 7-kor már durmol, 11 körül ébred, ilyenkor mivel "kómás" bevágja a 200 ml tápszert. 4-5 között megint megeszik ennyit. Mivel kétszer eszik tápszert, én nem is erőltetem nappal, mert úgyis csak az ordítás van belőle!
2009. febr. 24. 22:01
 6/8 anonim ***** válasza:
jah, még valami! én próbáltam azt is, hogy a tápszert félig vízzel, félig almalével keverem. Így azért valamennyit eszik belőle, gondolom az almaíz miatt ,mert az almalét nagyon szereti. Esetleg próbáld meg te is, hátha így tudsz neki adni!
2009. febr. 24. 22:01
 7/8 anonim ***** válasza:
a nagyon okosak szerint, a tápszer nem számít bele a folyadékba. mi is fél évesek vagyunk, állítólag 2-3 dl folyadékot meg kéne innia. Na, nálunk a víz és a tea nem nyerő, így maradnak a gyümilevek. Megitatom vele, de mivel az kalóriadúsabb, csúsznak sokszor az étkezések a folyadékivás miatt. Nálam lassan semmi napirend nincsen emiatt, de nem is aggódom rajta, majd újra kialakul:-)
2009. febr. 24. 22:04
 8/8 A kérdező kommentje:

Sajnos nem szereti a tejpépet, pedig vettemmár egy párat. Majd próbálkozom a víz-gy.lés tápszerrel.

Köszike!

2009. febr. 25. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!