5 hónapos kisfiam miért fél mindenkitől?
19-én múlt 5 hónapos a kisfiam, és az apukáján és a testvérén kívül mindenkitől fél, ordít. Az anyukámtól is, pedig Ő első perctől jön hozzánk, és naponta minimum 1 órát nálunk tölt. Most a nagyfiam oda volt egy hétig bentlakásos erdei iskolában, és ma hazajött, és a kicsi fiam ordít az Ő ölében is...Nagyon el vagyok keseredve, nem értem miért van ez. Azon édesanyák hozzászólását várnám akik hasonló helyzetben voltak. Mit csináltatok, hogyan oldottátok meg ezt a helyzetet?
Köszönöm
éLETKOPRI SAJÁTOSSÁG AZ IDEGENEKTŐL, RITKÁBBAN LÁTOTTAKTÓL VALÓ FÉLELEM. nEKI AZ AZ5 NAP, MÍG NEM LÁTTA ANAGY TESÓT, NAGYON HOSSZÚ...
Bocsi, most nézem, hogy elszúrtam... már nem írom újra.
Megoldás. bárki, akit hosszabb ideig nem látott a pici, engedje, hogy megszokja őt! Ne akarja felvenni, megpuszilgatni, míg ő fel nem oldódott! Hagyjátok, hogy eldöntse, mikor jött el azaz idő, amikor más is megfoghatja! Ez lehet néhány perc vagy kicsit hosszabb idő.. de megéri :) www.csaladinet.hu/...7.../8_6_honapos/
Kisfiam 16-án múlt 5 hónapos és hasonló a helyzet...Mondjuk szüleimtől nem fél, de azért ott kell lennem mikor megérkezünk hozzájuk, nem vihetik el az elején, mert elkezd sírni, pedig elég sűrűn megyünk át, őket már eléggé megszokta.
De mikor apósomék jönnek...már csak ha hozzá szólnak elkezd sírni az én ölemben is, úgy kell megnyugtatni!Múltkor a vésőnőtől is így sírt...remélem elmúlik majd, de most nem tudok mit tenni.
hat ez egy ilyen korszak,tudom nehez de majd kinovi
nalunk is ez volt de mostmar kinote,akarkivel elmegy a parkban :)
10 honapos
5 és fél hónapos kislányom ugyanezt csinálja. Szinte mindenkitől fél, anyukámnak és bátyámnak is sikít inkább, pedig velük igencsak gyakran találkozik!
Na, de bezzeg egyik nap elmentem vele egy kínai üzletbe, ott az összes eladónak mosolygott. :)
Türelem. Nem lesz ez így mindörökre.
Köszönöm, megnyugtattatok! :) A nagyfiammal nem volt ilyen probléma, ezért estem kissé kétségbe...
Mindenhova viszem egyébként magammal, (mi mást tehetnék) ezért is furcsállottam a félősségét! De akkor türelem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!