Hogyan néz ki egy 9 hónapos baba ideális napi étrendje?
nekem így nézett ki:
reggel, délelőtt: cici
délban főzelék, tészta, husi, mikor mi
délután cici
uzsonna: gyümölcs, akkor kezdtem bevezetni a tejtemékekekt natúr joghurt, túró
vacsora:cici
Ez 10 hós koráig így volt, akkor kezdett cici után reggelit is kapni(pép, kenyérfalatkák)
náunk reggeli 1 cici+amit én eszek abból falatozgat
ebéd főzelék
délután gyümölcs, v sinlac v vegyesen együtt, mostanában grízt is szokott kapni gyümi szósszal
vacsi főzi, furcs, 2 cici, éjfél-fél1 körül 150 tápszer
nap közben többször kínálom instant teával.
Nálunk így volt:
reggeli: cici
délelőtt: gyümölcs+ cici,
ebéd: főzelék hússal+ cici,
délután: gyümölcs vagy néhány kanál joghurt, túrókrém gyümölccsel (házi), ekkor kezdtem bevezetni neki a tejtermékeket) , na és persze még kapott cicit :)
vacsora cici.. éjjel még szopizott.
Hogy ideális-e, nem hiszem, de a kislányomnak így volt jó és én hozzá alkalmazkodtam.
Nekünk az alábbiak alapján zajlik a napunk:
hajnal: cici
reggel: cici
tízórai: gyümi (kizárólag körtét eszik gabonapéppel)
ebéd: röhögni fogtok: répa,krumpli,csirke,sütőtök, alma összetevők valamelyike vegyítve mindig banánnak, mert csak banánnal eszik meg mindent. :D
uzsonna: cici
pótuzsi: cici
fürdés után: 2 cici
elalváshoz: cici
Úgy érzem hogy megrekedtünk a hozzátáplálásban és nem tudom hogyan tovább... :)
Jöhetne pár jótanács.
Hát 9 hósan már szerintem délután mehetne laktatóbb is és akkor lehet nem kellene már pótuzsi!
Mehetne esetleg tejpép,joghurtok(8 hós kortól mehet)vagy nállunk például ebédről megmaradt főzeléket eszik vagy sinlac vagy túró gyümölcsel stb!
Az éjszakát így átalussza???Mert ha nem akkor lehet azért mert délután már csak szopizik(ami nem rossz dolog ne érts félre)és szerintem éjszakára már mehet valami laktatóbb a fent felsoroltakból!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!