Megüt a guta. Megvettünk egy házat ahol a jobb szomszéd 300 csirkét tart, a bal meg vagy 20 bárányt, szanaszéjjel az udvaron, embertelen körülmények közöztt. Az utóbbi konkrétan már kimeriti az állatkinzás fogalmát. Mik a kilátásaink?
Jobban meg kellet volna fontolni a házvásárlást!
Igen azaz önkormányzat ahol a polgármester és a jegyző van...
Ezen már kár rágódni!
Hát, ha átkólicál hozzátok egy két állat nehogy visszaadd, jó kis csirkepörkölt,birkapöri....
bocsi hogy humorherold, de erre rá....
Szerintem semmit nem lehet a szomszédokkal csinálni. Ha felnyomod őket akkor meg mégjobban megkeserítik az életeteket.
Falu? Na akkor ne csinálj semmit!!!!!!
Én városból költöztem falura. Így nem csak a két szélsőt haragítjátok magatokra!
Körjegyzőség, vagy Önkormányzat. De ott nincs antsz. Az csak nagyobb városokban van.
Üdv:
Egy falusi csirke
Akkor több mint valószínű,hogy patkányotok is lesz:(
Anyukám szomszédjában is lakik egy állattenyésztő,többen feljelentették már az ántsznél,önkormányzatnál,történtek is lépések,rendrakás,kivitték a teheneket a tanyára,stb.Ennyi állatot nem is lehet bent a városban,községben tartani,van rá rendelet.De ez az ember nagyon gazdag,folyton lefizet mindenkit,korruptak,így azóta is ott bűzösködik meg traktorozik a "falu" közepén..
Amugy igen,patkány is van nála.Én városi lány vagyok,én nem tudtam ezt eddig felmérni hogy ez mit elent.Patkányt eddig nem láttam csak a képeken a pincénkben ha irtás volt...Ez az ember nem gazdag,szerencsére.Meg egyébként állitólag nem is százas.A saját gyerekei sem hordják oda az unokákat épp ez miatt.
A legtöbb ember a faluban nem is sejti mi megy ott a ház mögött. Amugy meg nehogy azt hidjétek valami olcsó kis házat vettünk ám meg....szerintem a férjemet elvakitotta a nagy telek,hogy milyen jó lesz neki majd mind a kisezer autójának ott garázst épiteni....
De most ezt nem kérdezheted komolyan? Pénzt adtatok egy ilyen házért? Lesznek patkányok, legyek, bűz.
Ha már házat vásároltál miért nem néztél fel a netre, annyi tanácsadó oldal van, hogyan vegyünk házat. Csak pár tanácsot megfogadsz, nem kerülsz ilyen helyzetbe.
Semmi jó kilátásotok nincs, mert az önkormányzat nem fog tudni semmit tenni, hiszen ennek a területnek ez a besorolása (mondjuk itt kellett volna kezdeni, kikérni az önkormányzati térképet, mi a hely besorolása)
Ezen egyébként úgy tudsz változtatni, ha kéred a falu rendezési tervének megváltoztatását, hogy nem tudom, állattartó övezetből sorolják át kertvárosi övezetté, de nem fogják, hiszen ez milliókba kerül és hónapokig tartó egyeztetés, munka. És így utólag, mindenki a vállát vonogatja majd, hiszen a rendezési tervben benne van, hogy ez olyan terület, ahol nagy számban lehet állatot tartani. Ha kertvárosi besorolás lenne, ott egyetlen haszonállatot nem tarthatna az illető, háziállat is maximálva van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!