Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Amikor már eszik a baba...

Amikor már eszik a baba tojást, akkor minden nap KELL adni neki? Ti rendszeresen adtok?

Figyelt kérdés
2011. márc. 24. 22:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

úgy tudom hetente 2x vagy heti 3db. tojást szabd adni, annál többet nem.

és ha tojást adsz neki akkor már husit nem szabad aznap vagy csak keveset

2011. ápr. 1. 15:49
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Tartja magát az a tévhit, hogy a magas koleszterin szint miatt a tojás egészségtelen, ezért szokták a heti 1 alkalmat javasolni. Azonban már számtalanszor bizonyították, hogy nem befolyásolja a koleszterinszintet, lehet enni nyugodtan, nem csak egyszer hetente! :)
2011. ápr. 1. 20:22
 13/14 anonim ***** válasza:
Na megkérdeztem nagymamámat. Ő is annak a tévhitnek tartott hitben él, hogy azért nem ajánlott a tojás gyakran, mert nem tesz jót a koleszterinszintnek. Végülis, lehet benne valami, de ahogy már sokan írták, és amúgy is valamilyen szinten ösztönlények vagyunk, nem eszünk minden nap tojást, nem is kívánjuk, nem kell a szervezetünknek. Ha jól belegondolok, úgy átlag heti 1szer van tojás nálunk is valamilyen formában.
2011. ápr. 3. 14:46
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem sem KELL neki minden nap adni, de ha szereti, és már elmúlt egy éves, és nem allergiás rá, miért ne? Elsőrangú fehérje- és vitaminforrás, és nem kell félni annyira a vegyi szennyezéstől, mint a húsok, zöldségek, gyümölcsök esetén. A koleszterinnel kapcsolatos tévhit pedig már rég megdőlt. Ismerek olyan gyerekeket, akik a tojást bármikor, bármilyen formában megeszik, annyira szeretik, pedig amúgy nagyon válogatósak. Persze én is úgy csinálnám, hogy (amíg pici) ha eszik tojást, nem kell aznap húst adni neki, és fordítva.
2011. ápr. 4. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!