Pécsett hol van jó turi? Kilós
Hát én ajánlanék neked egy szuper turit, de nem kilós.Ami szerintem nem gond, mert amúgy is nagyon olcsó.Csak márkás cucc van, 250-300-ért vettem kisfiamnak pólókat, bodykat, olyanokat, mint ha újak lennének(ő 6 hós).Szombaton is nyitva van délig.
Én szinte nem is keresgéltem ruhát, mind tetszett.Nem az van mint a nagy turikban, hogy felbolygatod az egészet, mire találsz vmit, ami nem agyonhasznált, kopott, bolyhos, foltos(mert én mindig így jártam).
És végre megtaláltam ezt, havi szinten járok.
Remélem betudod azonosítani a helyet, úgyis hogy most költöztetek.
A volt Szliven áruháznál van.Ott egy zöldséges, és az mellett van egy 4 emeletes.Annak az aljában van.De nem a főút felé néz (amerre a 2-es busz is jár), hanem a ház másik oldalán.A főút másik oldalán a Rossmann, Raiffeisen bank, Dm és sok üzlet.
Hú remélem nem bonyolítottam túl , csak nehéz így leírni, mert nem tudom ismered e a környéket.
Mi a református Iskola közelében,a tűzoltóság utcájában lakunk.
Érdekel mindkettő!
Kedves első válaszoló! Az utca pontos nevét meg tudnád írni? Sajna így nehéz lesz beazonosítani...
köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!