Másnak is átnedvesedett a Pampers Premium Care?
nekünk csak a pampers vált be, bármelyik jó.
én nem tapasztaltam ilyet, pedig reggelre jó tele van.
A dm.essl jártam meg, csurom pisi a feneke, nincs semmi nedvszívóképessége, ha megérintem nedves az egész.
én már csak a pamperst használom.Dehát mindenkinek más.....
ajajj, persze! Nem is szeretem a pamperst, szerintem gyenge és én az erős illatát sem szeretem, valahogy mindig pisiszagú benne a baba.
Két fiúnál végig a dm babylove-ot használtuk, azon kívül csak liberot néha. Nekünk tökéletesen bevált a dmes, éjszakára is mindig azt kapták.
Nekünk is a PPC vált be a legjobban. Éjszakára csak azt adok a fiamra, reggelre úgy televan- hogy csakna- nem csak pisivel-mert a drágám reggeli nagywc-vel kezdi a napot- de ebből a pelenkából még soha semmi gond nem volt.
Amit írsz én azt mindig a hugges-nál érzem- ha az van a gyereken naponta 4-5x kell átöltöztetnem, mert az nekünk mindig átázik- ha alig van benne pisi akkor is.
????
Ezek a gyerekek ennyiféleképpen tudnak pisilni? :-D
De hát ki kell tapasztalni- én pl a liberót utálom nagyon- nálunk az a gáz- és csak pamperst használunk, a sima aktív bébit nappalra, a PPC meg éjszakára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!