Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyajegy mennyi idősen alakul...

Anyajegy mennyi idősen alakul ki a babáknál?

Figyelt kérdés
2009. febr. 24. 13:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Az én babóm úgy született,hogy a kukija fölött bal oldalt már halványan látszodott egy anyajegy és most 11hós már jól látszódik de nem nő meg semmi,és 1évesen nézi meg majd a doki.
2009. febr. 24. 13:17
 2/8 anonim ***** válasza:
a lányomnak 3,5 hós korában fedeztem fel egy halvány, tűszúrásnyi anyajegyet a bal felkarján. Most 5 hós, picit sötétebb lett ,de nem nőtt.
2009. febr. 24. 13:20
 3/8 anonim ***** válasza:
Az én babám 5 honapos de még egyet sem láttam rajta pedig már engem is érdekelne mikor fognak megjelenni?!
2009. febr. 24. 13:24
 4/8 anonim ***** válasza:
Az én babám is úgy született, hogy a vállán már volt. Vittem is gyorsan orvoshoz, hogy mi lehet az, mert azt gondoltam még korai. Lehet,hogy jót nevetett az orvos, de kit érdekel.
2009. febr. 24. 13:26
 5/8 anonim ***** válasza:
Kb. 2 hónapos korában jött ki az első a bal combja hátsó felén, rá 1 hónapra a második jobb popsiján. Azóta egy mintha lett volna, de eltűnt (amit eléggé furcsállok). Már fél éves, nem vettem észre rajta többet.
2009. febr. 24. 13:45
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekünk is már születéskor volt a lábszárán kb 2mm-es, akkor nagynak tünt de azóta nem nőtt.
2009. febr. 24. 13:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekünk a fejbőrén volt már születésekor de alig látható pontocska. Nem dudorodik ki és nem is nőtt. Csak véletlenül vettem észre mert nagy haja volt már akkor is, és most is hosszú haja van úgyhogy már meg sem találnám ha akarnám se:) Kislányom 9,5 hónapos
2009. febr. 24. 14:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Nálunk már nem tudom pontosan, de kb. 4 hónapos kora körül jelent meg egy anyajegy. Ez az első és egyetlen azóta is.
2009. febr. 24. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!