Mikortól adható virsli a babának?
Figyelt kérdés
2011. márc. 23. 23:03
1/11 anonim válasza:
Én kb. 15 hónapos korától adok füstlit, nagyon szereti.
Sokan azt mondják, hogy nem szabad adni egyáltalán, mert nem tudni mi van beledarálva. Én nem gondolom, hogy a heti egyszeri virslitől baja lenne.
2/11 anonim válasza:
Viszonylag korán elkezdtük a hozzátáplálást, így a kisfiam 10 hónapos korától eszik virslit. Nagyon szereti! Próbálok jobb minőségű venni neki - bécsi stb - nem tudom valóban jobb e, de bízok benne. Igazából ha "darabokban" szeretnéd csíkedni neki, akkor az is számít, hogy mennyi foga van, mert ahogy tapasztalom, addig öklenedeznek a darabos ételektől amíg, nincs foguk, és ez ugye babafüggő. Mindenestre 8-9 hónap előtt nem adtam volna a kisfiamnak!
3/11 anonim válasza:
én is ugyanúgy 15 hónapos korától adtam és szintén füstlit.nem sűrűn eszik,egyszer egy héten
4/11 A kérdező kommentje:
Tegnap este virslit vacsoráztunk, és annyira kíváncsi már, hogy az kell, ami a mi tányérunkon van. Párom meg eltört egy virslit félbe és szájába tolta lányunknak. Az meg elkezdte szopogatni. Nagyon tetszett neki az íze. Gyorsan neten próbáltam utána nézni, de nem nagyon találtam róla infót, egy embertől olvastam, hogy 8-9 hónapos kortól adható. Így adtunk neki, és jóízűen edte is. Nem sokat adtam neki, talán nekem egy harapásnyit, max akkora karikát, amekkora a frankfurti levesbe kell, de szerintm annak fele volt kábé. 8 hónapos lesz 2 nap múlva. Majd reggel ha felébred átvizsgálom, remélem nem fog mutatni allergiás tüneteket. Persze nem nagyon akarom sűrűn adni neki, mert sok szeméttel tele van. Majd csak akkor kapja, ha mi is esszük, mi meg havonta, kéthavonta eszünk virslit.
2011. márc. 24. 06:50
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat.
2011. márc. 24. 06:52
6/11 anonim válasza:
Szia!Semmi baja nem lesz tőle!Arra figyelj hogy jó minőségüt egyen majd.Én a múlt héten adtam neki elöszőr,kicsi darabokat kenyérrel csipkedve.Csak úgy nyamnyogta:-))
7/11 anonim válasza:
nekem a védőnő mondta,hogy lehet már egy két karikát adni,8hós! De csak az orsi virsliből!
8/11 anonim válasza:
Nézd meg a virsli összetevőit, mert nagyon változó, miket raknak bele. Ha van benne tejpor, akkor azt csak akkor add neki, amikor már bevezetted a tehéntejet. Lehetőleg olyat vegyél, ha találsz, amiben nincs ízfokozó (Na-glutamát).
9/11 anonim válasza:
Az Orsi Retro virsli az egyetlen (vagy kb még 2 féle van ezen kívül), ami nem tartalmaz sem szóját, sem tejszármazékot. Ami meg plusz, hogy nagyon-nagyon finom virsli!!! A kisfiam a védőnő javaslatára ezt kapott 9 hónapos korától!
10/11 anonim válasza:
A debreceni frankfurti virsiben sincs tejpor,és nagyon finom.Direkt megnéztem a boltban,ideadta az eladó hogy nézzem meg,mi mindig ezt vesszük,és örülök hogy a gyerek is ehet igy belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!