Használ valaki babakarámot? Meddig lehet használni?
8 hónapos babám, most kezd el mászni. 8 részes, fa karámot szeretnék neki venni. Van utazó ágyam, de az kicsi, nem tudja benne gyakorolni a mászást, felülést, felállást. Nagyon bezárva érzi magát. Ez a 8 részes karám viszont beterítené az egész nappalimat, s kizárná a virágaimat, a kandallót, babakocsit (kénytelen vagyok ott tárolni), cipőket és nem tudna a konyhába se bemászni. Szerintem olcsóbb és könnyebb, mint elkeríteni egyesével mindent, leragasztgatni a fiókokat, hogy minden kinyitásnál bosszankodjak, na és persze nem kell kiluggatni a falat, falhoz rögzíteni a szekrényeket, sarokvédőket rakni mindenhova...
Mennyi idős koráig lehet használni, vagy máshogy kérdezve, hány kg-os lehet max (x kg-os gyerek már fel tudja borítani) Amikor már jár, még akkor is el van benne?
nem tudom, hogy hány kilós korában tudja felborítani, szerintem ha már tud menni stabbilan, önállóan, elképzelhető, hogy ez a tér is kicsi lesz számára. mi is vettünk, arra jó volt, hogy abban tanult meg felállni, no meg a kiságyban, illetve lépegetni kapaszkodva, de amióta önállóan megy, nem "zártuk be". igaz később vettük, így nem is tudott nagyon hozzászokni.
biztos gyerekfüggő is, hogy miután megtanul járni, eljátszik-e benne, vagy sem. az biztos, hogy én is jobbnak tartom, mint a járókát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!