Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Higanyos vagy digitális lázmérő?

Higanyos vagy digitális lázmérő?

Figyelt kérdés

Van itthon mind a kettő, de a digitális szerint 37,5 a babám hője, a higanyos szerint meg 36,8. Ki mire esküszik?

Egyébként nem hiszem, hogy lenne hőemelkedése.

Hol tudnék megbízható digitális lázmérőt venni?

2009. febr. 23. 21:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ hol 37,5? a fenekében? mert akkor valójában az 37,00 0,5 öt le kell vonni a popsiban mért hőből.

Én digire esküszöm. Gyors, a gyereknek sincs kifogása ellene, rugalmas a vége így biztonsággal behelezhető a popsiba, míga higanyosnál félnék h eltörik, kifolyik a higany, kemény ezért kellemetlen lehet a babának.

2009. febr. 23. 21:40
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Omron márkájút vegyél, én arra esküszöm, szerintem a legpontosabb cucc.

HOgy hol lehet venni? Nem tudom, guglizd meg. Esetleg ha mondasz egy címet, szívesen guglizgatok neked, hátha több szem többet guglizik :)

Jó egészséget a babának.

2009. febr. 23. 21:51
 3/7 A kérdező kommentje:
popsiban mértem, és már levontam a fél fokot mindegyikből.
2009. febr. 23. 21:58
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Bár zöldet szavaztam a két első válaszolóra mert tényleg praktikus a digi,meg gyors, de az én tapasztalatom hogy pontatlan. Én maradok a higanyosnál az tuti. Csak lazán tartod a lábát és nem lesz semmi gond.
2009. febr. 23. 22:08
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is a higanyos mondja meg a tutit. Én eddig mindig avval mértem neki, mert a digitális nekünk is mást mutatott. Dokinéni tanácsára, amikor szopik akkor mérem meg a hónaljában. Teljesen nyugton van, hagyja.
2009. febr. 23. 22:14
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

A chicconak van bébi higanyos lázmérője. Törhetetlen és kb. olyan vastag mint egy hurkapálcika és csak 400 ft. Mondjuk én is vettem mind a kettőt, mert a digi az 10 másodperc alatt mér. Szerencsére még egyiket sem kellett használnom.

4 hetes anyuka

2009. febr. 23. 22:16
 7/7 anonim ***** válasza:
30%
Tilos higanyosat használni mert ha mocorog a baba akkor akár el is törhet. Meg márciustól be is lesz tiltva, nem lesz már kapható csak a digitális.
2009. febr. 23. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!