Higanyos vagy digitális lázmérő?
Van itthon mind a kettő, de a digitális szerint 37,5 a babám hője, a higanyos szerint meg 36,8. Ki mire esküszik?
Egyébként nem hiszem, hogy lenne hőemelkedése.
Hol tudnék megbízható digitális lázmérőt venni?
Attól függ hol 37,5? a fenekében? mert akkor valójában az 37,00 0,5 öt le kell vonni a popsiban mért hőből.
Én digire esküszöm. Gyors, a gyereknek sincs kifogása ellene, rugalmas a vége így biztonsággal behelezhető a popsiba, míga higanyosnál félnék h eltörik, kifolyik a higany, kemény ezért kellemetlen lehet a babának.
Omron márkájút vegyél, én arra esküszöm, szerintem a legpontosabb cucc.
HOgy hol lehet venni? Nem tudom, guglizd meg. Esetleg ha mondasz egy címet, szívesen guglizgatok neked, hátha több szem többet guglizik :)
Jó egészséget a babának.
A chicconak van bébi higanyos lázmérője. Törhetetlen és kb. olyan vastag mint egy hurkapálcika és csak 400 ft. Mondjuk én is vettem mind a kettőt, mert a digi az 10 másodperc alatt mér. Szerencsére még egyiket sem kellett használnom.
4 hetes anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!