Mik az ételallergia tünetei?
Figyelt kérdés
2011. márc. 22. 13:08
2/7 anonim válasza:
Hasgörcs is lehet.
Milyen ételre gyanakszol és mennyi idős a babád?
3/7 anonim válasza:
Ja, és ekcéma is (bár az lehet, hogy a kiütés egyik fajtája... :o)
4/7 A kérdező kommentje:
Ma 7 hónapos,és eddig mindent jóízűen evett,és nem volt semmi gond.Tegnap nem volt időm főzni neki,ezért üveges bébiételt kapott,zöldborsót csirkehússal.Nagyon ízlett neki,de reggel azt vettem észre,hogy pici piros foltok vannak az arcán,és nem tudom,hogy az étel miatt-e,vagy csak melege lehetett.
2011. márc. 22. 13:55
5/7 A kérdező kommentje:
Széklettel semmi gond.
2011. márc. 22. 13:56
6/7 anonim válasza:
Vacsira adtad neki?
Elvileg az ételallergia nem vár túl sokáig. Leszámítva a durva reakciókat (fulladás-anafilaxiás sokk), ami azonnal jelentkezik, kb 2-3 órával az elfogyasztás után jelentkezni szokott.
Ha ebédre ette, és másnap reggel lett pöttyös, akkor kevéssé valószínű, hogy attól van. (Arról nem is beszélve, hogy a bébiételnek elvileg nem kéne gondot okozni, főleg nem a csirkének meg a borsónak.) (Sütőtökre és paradicsomra az enyémek is érzékenyek voltak bébiételben. De a csirke?)
7/7 A kérdező kommentje:
Ebédre kapta.Vacsira sosem adok új ételt:)
Valószínűleg a meleg játszhatott közre,úgyhogy vékonyabbra cseréltem a pizsit,és a takarót,így minden rendben.
2011. márc. 24. 13:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!