Mi az eddigi legszebb pillanatod a babáddal?
Mondjuk az, amikor fölé hajolok, mindig megfogja a két kis kezével az arcomat. Olyan, mintha simizne, na de aztán pedig belemarkol és letépi a fél arcomat. :)
5 hónapos
Fogja az arcomat oda huzza az övéhez és erösen nyomja az arcát az arcomnak közben mintha lihegne. Anyukám azt mondja ö így ad puszit, mert tök úgy néz ki mintha puszit adna.
Most fél éves.
Hát legelsőként az hogy "van", és csak az enyém(a miénk).
Amikor rám mosolyog elolvadok és elfelejtem minden búmat-bánatomat.Amikor bújik......
Amikor reggel kinyitom a szemem és őt látom meg elsőként(velünk alszik éjjel).
De egyébként leírhatatlan, amikor úgy néz rám, hogy látszik hogy azt mondaná hogy szeret:)))
6 hónapos
Ööö,6 hetest akartam írni:)
(első)
Az egyik az első igazi direkt babamosoly, egy hajnalban amikor apukája elköszönt tőle mert ment dolgozni :)
A másik amikor magzatmázosan odatették az üvöltő újszülöttet és amikor rám nézett abbahagyta a sírást és csak vizsgált, mintha azon gondolkodna, hogy "szóval te vagy az anyukám".
A szokásos babamosolyok mindegyike is szívet melengető, meg az is amikor idegenek öléből a két kis kezét nyújtja és könyörög a szemével hogy vegyem át.
A születése :) És amikor először megsimogatta az apukája az arcát.
Már 4 éves, és rengeteg szép pillanat volt, leírni sem lehet. De a legszebb örökre ez marad.
a lányommal:
14 hetes várandósan volt egy életmentő műtétem, közben leállt a baba szíve is, aztán pár kihagyás után újraindult - ez a pillanat örökre belémvésődött.
17 hós volt, mikor a szülinapomon reggel odajött, a két tenyerébe fogta az arcomat és teljes átéléssel azt susogta, hogy "anyuszikááám, szejetlek!!!"
Mostmár 2,5 éves és persze ezeken kívül is rengeteg szépséges pillantunk volt :-)
A fiamnál:
nagyon megszenvedtünk a kitolásnál (a zsinór rá volt tekeredve és mindig visszarántotta), így mikor kibújt, a kimerültségtől inkább csak nyöszörgött.. egészen addig míg rám nem tették, azonnal elhallgatott, csak nézett-nézett, és végül elmosolyodott és pár perc alatt be is aludt rajtam. Most 1 éves és még ugyanolyan mély pillantással tud méregetni néha, és ugyanolyan mosolyt villant rám, ha épp nagyon elégedett valamiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!