Mit tegyek? Ez így normális, másnál is így van? Vagy ne szóljak rá?
Szólj rá. Akkor is, ha hisztizik. Sőt, minden képpen most kell megtanulnia, hogy nem szabad mindent.
Az én lányom is ilyen, 1 éves múlt.
Ő már le is rántotta a karnist, hiába tiltom neki. ÉRti ő, hogy nem szabad, de csak azért is csinálná.
Már azt kinőtte, hogy sír, ha valamit nem engedek meg neki. De továbbra is próbálkozik, meddig mehet el :)
az h 8 hónaposan ilyen, az nem mutatja milyen lesz később.ui midnen 8 hónapos ilyen. csak rajtad múlik, mennyire fog érteni a szép szóból. az enyém is akaratos hisztis, még most is az, de már ért a szép szóból. én eltereltem a figyelmét, elmondtam mindig h mit miért nem szabad 2 szóban akkro is ha nem értette, nagyon hamar megtanulta, mit lehet és mit nem. ha nevetett, nem nevettem vissza, ui az egy ördögi kör. mondtam neki komoly arccal h ez nem vicces. nem szabad, inkább gyere ezt meg ezt csináljuk helyette. ha üvöltött, istenem, abbahagyja, 8 hóanposan még nem túl kitartó a figyelmük.
2 éves 3 hónapos kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!