Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aki ismeri, mi a véleményetek?...

Aki ismeri, mi a véleményetek? Jó minőségű?

Figyelt kérdés
happy pelenkáról érdeklődnék, itt atescóban most akciós 2csomag 1950ért/csomag, és 80dbos. mi a véleményetek róla? használtátok? én nem ismerem ezért kérdem...de holnap venni akarok...
2011. márc. 20. 21:30
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia, mi csak a Happy és Tesco pelenkákat használjuk.Nagyon jó minőségűek, legalább ugyanolyan jók mint a többi márkásabb termék.

Kisfiam 1 éves, már hónapok óta ezeket használjuk, mondjuk előtte a Liberó volt a jó mindenféle szempontból, mert amíg anyatejes volt csak, addig folyt a kaki rendesen, amióta mást is eszik, tökéletesen beváltak.

Érdemes megpróbálnotok:)

2011. márc. 20. 21:34
 2/8 A kérdező kommentje:
köszi! akkor próba szerencse! :)
2011. márc. 20. 21:40
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem használok, max DM-est, de azzal sem vagyok megelégedve.

Tescosról már régen letettem:-(((((

Maradtam a Liberonál, Pampersnél DM-ben kuponra megveszem elérhető árban.

2011. márc. 20. 21:40
 4/8 anonim ***** válasza:
Én tavaly nyáron vettem, szintén ilyen akcióban, néha kifolyt a lába közt a pisi, de egyébként nem volt vele más baj.
2011. márc. 20. 21:43
 5/8 anonim ***** válasza:
Sztem ez baba függő. Nekünk pl nagyon nem vált be. Akár hogy raktam rá kifolyt belőle minden. Ami a derekánál jó volt, annál a comb rész nagy volt. Ahol a comb rész jó volt a derekánál szűk volt. Nekem ez a tapasztalatom róla. Más pelussal nem volt ilyen gondunk csak ezzel.:( Pedig tényleg nagyon jó árban van most is. Én is ilyen akcióban vettem.
2011. márc. 20. 21:50
 6/8 anonim ***** válasza:
Mi is most vettünk ilyet először. Szerintem teljesen jó, eddig a pamperst használtuk. Amúgy újszülöttként a kórházban ezt a márkát adják a babára. :-)
2011. márc. 20. 22:00
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekünk bevált, mondjuk a kislányomnak már a 4-es kell, de az jó, a kisebb méret még jobban megéri az árát!
2011. márc. 20. 22:52
 8/8 A kérdező kommentje:
9 hós fiam még csak 7-8kg között van. így a 3asat vennénk... amjd még ezután megyünk. köszönöm a válaszokat.
2011. márc. 21. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!